Cheryl 40 let


Cheryl Cole (Cheryl Ann Cole) je anglická zpěvačka, která se narodila 30.61983 ve Velké Británii. Během dětství předváděla módu, zpívala a vyhrála soutěž v baletu. Už jako malá se objevila v reklamách pro British Gas. Má tři sourozence, a to 2 bratry a jednu sestru. Navštěvovala všeobecně vzdělávací školu, kterou musela dvakrát pozastavit.

V červnu 2008 byla Cheryl vybrána do pořadu X-Factor jako porotkyně. Pro velký úspěch se stala porotkyní i v roce 2009 a 2010. Během učinkování v X-Factoru byla u Cheryl diagnostikována nemoc malárie a musela být následně hospitalizována v nemocnici.

Cheryl během své kariéry stihla vydat tři sólová alba, ale také natočila dokument s názvem Cheryl Cole: Access All Areas, který popisuje Cheryl a její přípravy na koncertní turné. V roce 2012 dostala malinkou roli ve filmu Jak porodit a nezbláznit se.


30.6.1983
Newcastle upon Tyne, England, Velká Británie
Cheryl csfd

Čtyři děti a skřítekComic Relief: National TreasuresJak porodit a nezbláznit seHolky z naší školkyMinistry of MayhemSmileKdo myslíš, že jsi?Cheryl Cole: Access All AreasGirls Aloud: Ten Years at the TopThe Queen's Diamond Jubilee: BBC Concert at Buckingham PalaceGirls Aloud - Tangled Up Tour -Live from the O2Cheryl - Love Made Me Do ItCheryl - Only HumanCheryl - I Don't CareCheryl ft. Tinie Tempah - Crazy Stupid LoveCheryl - Ghetto BabyCheryl: Call My NameCheryl: Under the SunGirls Aloud - Something NewCheryl Cole - ParachuteCheryl Cole - Promise ThisCheryl Cole - The FloodHelping Haiti: Everybody Hurts, B&W VersionWill. I. Am feat. Nicki Minaj - Check It OutCheryl Cole - Fight For This LoveCheryl Cole ft. will.i.am - 3 WordsGirls Aloud - The PromiseWill. I. Am feat. Cheryl Cole - HeartbreakerSugababes feat. Girls Aloud - Walk This WayGirls Aloud: JumpRuPaul's Drag Race UKThe Greatest DancerGood Morning BritainSummertime Ball 2014Styled to RockThe Big Fat Quiz of the YearThe Voice UKAmerický X FactorJonathan Ross Show, TheNational Television Awards 2011, TheThe BRIT Awards 2011DaybreakRoyal Variety Performance 2010, TheThe BRIT Awards 2010Cheryl Cole's Night InLive from Studio FivePiers Morgan's Life StoriesBritánie má talentThe Graham Norton ShowAll Time Greatest Movie SongsSchlag den RaabThe Friday Night ProjectThe X FactorLe Grand Journal de Canal+The Paul O'Grady ShowThe X FactorThe Xtra FactorFriday Night with Jonathan RossLorraine


Aktualizace osobnostního profilu Cheryl: 3.4. 2024 17:35