Carla Brait 73 let


Carla Brait se narodila v Innsbrucku 1. 9.1950. V oblasti filmu a televize působila jako herečka a tanečnice převážně na počátku sedmdesátých let 20. století. Její otec pocházel z Rakouska a matka byla Italka tmavé pleti. Jako malá vyrůstala Carla v italském Bolzanu, kde se již od dětství věnovala tanci a klasickému baletu.

Roku 1975 byla jednou z aktérek zábavného turné po italských městech s názvem ALLE NOVE SOTTO CASA, kde vystupovala s umělci jako Lino Banfi, Pippo Baudo či Solvi Stubing. Své taneční umění předvedla například ve filmech VALERIA DENTRO E FUORI (1972) či L´EROTOMANE (1974). Rok 1973 byl příležitostí k roli Ursuly v giallu Sergia Martina I CORPI PRESENTANO TRACCE DI VIOLENZA CARNALE, které je více známé pod názvem TORSO. Roku 1975 pak byla k vidění, jako rozpustilá služka, v komedii Adriana Celantana YUPPI DU.

Roli Carmen, v erotické komedii COLPO IN CANNA, doplnila ještě o rok později rolí Aminty v další erotické komedii LA CAMERIERA NERA a tím se s filmováním téměř rozloučila. Po ukončení své herecké kariéry si otevřela svou vlastní taneční školu. Výjimečně se ještě objevila roku 1982 v malé roli ve filmu 1990: I GUERRIERI DEL BRONX a také v jeho přímém pokračování FUGA DAL BRONX (1983). Naposledy si v roce 2000 zahrála v několika epizodách komediálního televizního seriálu LINDA E IL BRIGADIERE (1997-2000). Film pro ní nebyl nikdy tím hlavním. Říkala, že je to jen koníček, její vášní byl vždy tanec.


1.9.1950
Innsbruck, Rakousko
Carla Brait csfd

Fuga dal Bronx1990: Bojovníci z BronxuCameriera nera, LaColpo in cannaYuppi duTorzo...E si salvò solo l'aretino Pietro con una mano avanti e l'altra dietroL'etrusco uccide ancoraPerché quelle strane gocce di sangue sul corpo di Jennifer?Valeria dentro e fuoriMa che musica maestroSlepý pistolníkT'ammazzo! - Raccomandati a DioLinda e il brigadiere


Aktualizace osobnostního profilu Carla Brait: 5.3. 2024 10:15