Tim Conway (1933 - 2019)


Tim Conway je americký herec. Narodil se v roce 1933 dne 15. prosince ve Willoughby ve státě Ohio jako Thomas Daniel Conway. Vyrůstal ve Chagrin Falls. Chodil na Bowling Green State University, kde se stal členem bratrstva Phi Delta Theta. Po dokončení studia na universitě, nastoupil do armády a po skončení vojenské služby, začal pracovat v rozhlasové stanici v Clevelandu. Když začínal svoji hereckou kariéru, změnil si jméno na Tima Conwaye, aby si ho lidé nepletli s hercem Tomem Conwayem.

Kromě toho, že je to herec, je to taky dabér. Daboval tyto seriály např. SIMPSONOVI, HERKULESE, SPONGEBOBA V KALHOTÁCH A HERMIEHO A JEHO PŘÁTELE. Daboval také animovamé filmy např. VÁNOČNÍ STORMEČEK, SCOOBY DOO A PIRÁTI nebo GARFIELDŮV FESTIVAL HUMORU.

Byl dvakrát ženatý. Jeho první manželka byla Marie Anna Dalton se kterou se rozvedl v roce 1978. V roce 1984 si vzal Charlene Fusco. Z obou dvou manželství má dohromady šest dětí, mezi jeho nejznámější dítě patří Tim Conway Jr. Jeho záliba v osobním životě jsou koňské dostihy a koně.


15.12.1933
Willoughby, Ohio, USA
14.5.2019
Los Angeles, California, USA
Tim Conway csfd

Chip & Bernie's ZomanceSurprised by LoveŠtěňata v akciSpooky BuddiesSantovi kamarádiGarfieldův festival humoruHermie and Friends: Hermie and the High SeasHuntin' BuddiesOpravdový JonathanScooby-Doo a pirátiHermie: A Common CaterpillarView from the Swing, TheVánoční stromečekMůj pes Buddy 2Nebezpečná rychlost 2: ZásahBožská lestDorf on the DiamondRiskantní sázkaVelký závod 2Great DaySoukromá očkaGang jablkových knedlíků opět zasahujeThe Prize FighterThey Went That-A-Way & That-A-WayThe Billion Dollar HoboChundelatý pes znovu zasahujeGusKnedlíková bandaRoll, Freddy, Roll!Nejlepší atlet světaHollywood Deb Star BallMcHale's Navy Joins the Air ForceMcHale's NavyGleeMelissa a JoeyCloser: Nové případyJak vycvičit drakyNouzové přistáníMike a MollyPound Puppies: Štěňátka do každé rodinyBatman: Odvážný hrdinaKriminálka Las Vegas


Aktualizace osobnostního profilu Tim Conway: 12.11. 2023 16:56