Chord Overstreet 35 let


Chord se narodil v Nashvillu v Tennessee 19. února 1989 jako druhý syn Paula a Julie. Jeho otec je zpěvák a skladatel a matka je vizážistka. Pochází ze šesti dětí, má starší sestru a bratra a tři mladší sestry. Otec ho díky svému povolání pojmenoval Chord (v angličtině to znamená Akord). Tatínek ho vedl od mala k hudbě, takže hrál na mandolínu, kytaru, flétnu bicí i klavír. Jako teenager se stal modelem pro značky Famous Footwear a Gap.

Červenec 2011 se nesl ve znamení drbů. Hned jako první oznámil scénarista a producent GLEE, Ryan Murphy, že Overstreet neprodloužil smlouvu na třetí sezónu. Což samozřejmě vedlo ke spekulacím, že seriál opustí. O několik dní později bylo oznámeno, že Chord ze své role opravdu odchází. Bylo to oznámeno na Comic-Conu.

Získal dvě menší role i ve filmu. První byla role Adama ve filmu THE HOLE a druhá byla role Dupree ve filmu A WARRIOR´S HEART.


17.2.1989
Nashville, Tennessee, USA
Chord Overstreet csfd

Vánoce na spadnutíSvatba na JamajceFourth Man OutA Warrior's HeartDíraAcapulcoRoyaltiesTroufalkyGleePrůměrňákoviTaková nenormální rodinkaEastonská soukromáiCarlyMiluji tě, teď zemřiGlee Live! 3DPaltrocast with Darren PaltrowitzTeen Choice Awards 2012Red Carpet ReportThe X FactorShow Ellen DeGeneresovéeTalk Daily


Aktualizace osobnostního profilu Chord Overstreet: 28.2. 2024 09:48