Gal Gadot 38 let


Gal Gadot se narodila 30. dubna 1985 v Tel Avivu, Izraeli do rodiny potomků židovských přistěhovalců z Evropy (Polsko, Rakousko, Německo, Československo). V roce 2004 vyhrála soutěž Miss Israel a ve stejném roce reprezentovala svou zemi v Ekvádoru v soutěži Miss Universe. Po návratu začala pracovat jako modelka. Ve svých dvaceti letech vstoupila do izraelské armády, kde získala výcvik a dva roky působila jako sprotovní trenér u izraelských obranných jednotek. Během služby v armádě pokračovala v budování kariéry jako modelky, fotila například pro Maxim. Její krásná sportovní postava jí pomohla prosadit se ve filmu.

V roce 2009 se vdala za svého přítele Yarona Versana a o dva roky později se jim narodila dcera Alma. Gal je velkou milovnicí motorek, sama vlastní černou Ducati Monster-S2R z roku 2006.


30.4.1985
Roš ha-Ajin, Izrael
Gal Gadot csfd

Red Notice 2Snow WhiteCleopatraFlashRachel Stoneová: Sázka na SrdceRychle a zběsile 10Shazam! Hněv bohůSmrt na NiluLiga spravedlnosti Zacka SnyderaRed NoticeWonder Woman 1984V kapradí: FilmRaubíř Ralf a internetLiga spravedlnostiWonder WomanBatman v Superman: Úsvit spravedlnostiCriminal: V hlavě zločinceTriple 9Špióni odvedleRychle a zběsile 7Shoshana khaloutz merkaziRychle a zběsile 6Rychle a zběsile 5Noční randeZatím spolu, zatím živiRychlí a zběsilíSimpsonoviThe Beautiful Life: TBLVincentův světThe Nostalgia CriticBubotShemeshSupermocní: Příběh DCSuperhrdinkyVliv, síla, odvahaSuit Up: The Look of the LeagueTajná historie komiksu Roberta KirkmanaDawn of Justice: Uniting the World's FinestDawn of the Justice LeagueThe Warrior, the Myth, the WonderWonder Woman: Grace & PowerMaroon 5 feat. Cardi B - Girls Like YouWiz Khalifa feat. Charlie Puth - See You AgainTudum: A Netflix Global Fan EventTudum: A Netflix Global Fan EventBurning QuestionsDC FanDome 2021Nickelodeon Kids' Choice Awards 2021DC FanDomeFilmové a televizní ceny MTV: Největší legendyOscar 20202019 MTV Movie & TV AwardsThe Kelly Clarkson Show


Aktualizace osobnostního profilu Gal Gadot: 24.3. 2024 12:47