Scott Grimes 52 let


Scott Christopher Grimes se narodil 9.července 1971 v městě Lowell ve státě Massachusetts a kde také žije se dvěma syny. Má sestru Heather Grimes, která je také herečka. První větší roli získal roku 1986 v hororové sci-fi komedii CRITTERS. Předtím hrál v menších seriálových rolích.

V roce 2001 dostal doposud svou největší hereckou příležitost a to v seriálu BRATRSTVO NEOHROŽENÝCH v produkci Stevena Spielberga a Toma Hankse, zde ztvárnil roli seržanta Donalda Malarkeyho. Další seriál,kde Scott účinkuje je POHOTOVOST a od roku 2003 hraje rolI doktora Archieho Morrise. Mezitim byl také obsazen do jedné z rolí animovaného seriálu AMERICAN DAD!

Scott Grimes stále natáčí seriál POHOTOVOST a promlouvá skrze postavičku v AMERICAN DAD!


9.7.1971
Lowell, Massachusetts, USA
Scott Grimes csfd

OppenheimerThe Lost TreePearly GatesMom and Dad UndergradsSanta ConZimní příběhRobin HoodThrowing StarsTo Kill a MockumentaryStrážce snůCouplesMystery, AljaškaKrvavý přílivŽábyNight LifeBring Me the Head of Dobie GillisCritters 2FrogPinocchio a vládce nociCrittersA Doctor's StoryIt Came Upon the Midnight ClearJak jsme zachránili VánoceTedAmerický tátaThe OrvilleGriffinovi


Aktualizace osobnostního profilu Scott Grimes: 11.4. 2024 16:43