Michael Cudlitz 59 let


29.listopadu 1964 na Long Islandu v New Yorku se narodil tento americký herec. Navštěvoval Californian Institute of the Arts. Svůj filmový debut si odbyl roku 1992 ve filmu Roberta Redforda TEČE TUDY ŘEKA v roli Chuba. Předtím hrál v menších seriálových rolích. Rok poté se objevil ve snímku DRAČÍ ŽIVOT BRUCE LEE. Po další čtyři roky hrál spíše v menších rolích, při kterých na sebe nedával moc vědět, až poté přišla role v kriminální komedii JASNÝ TERČ, kde hlavní úlohu měli sourozenci Cusackovi. Další rok přišla další velmi zajímavá nabídka. V roli policejního odstřelovače Palerma si zahrál ve filmu VYJEDNAVAČ režiséra F.Gary Greye.

Následující roky, až do nyní se věnoval spíše seriálům, ve kterých se objevil v pár epizodách viz.24 HODIN, ZTRACENI, ÚTĚK Z VĚZENÍ ad. Na nějaký čas také zakotvil v seriálu POLICEJNÍ VYJEDNAVAČI (2006) v roli velitele zásahové jednotky Franka Rogerse, v tomto seriálu se potkal také s hercem ze seriálu BRATRSTVO NEOHROŽENÝCH Ronem Livingstonem. Ještě tentýž rok hrál ve filmu ZBĚSILÝ ÚTĚK.

V současnosti se stále věnuje hraní. Svůj hlas poskytl v počítačových hrách série Call of Duty. Je ženatý a se svou ženou Rachel má dva syny.


29.12.1964
New York City, New York, USA
Michael Cudlitz csfd

Krásná katastrofaManifest WestUnspokenRed StoneFive Women in the EndPřípad DeLoreanPawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárnyDark TouristRogue RiverInside OutSatinVraždy v Lake CityImigrantiNáhradníciStolenDanny FrickeSex DriveTenureZběsilý útěkWelcome to the NeighborhoodŽivě z BagdáduBlessed Art ThouZkažená nevinnostŽivelná pohromaŽivot pannyVyjednavačŽízeňJasný terčFollow the BitchLast Exit to EarthRevanšŠampióni 3Dračí život Bruce LeeKlub lhářůTeče tudy řekaBosch: OdkazŽiví mrtvíClariceNeporazitelnýThe Kids Are AlrightMalý Sheldon


Aktualizace osobnostního profilu Michael Cudlitz: 15.11. 2023 23:56