Richard Speight Jr. 53 let


Richard Speight Jr. je americký herec, který se narodil v Nashville, Tennesese. Vystudoval na Montgomery Bell Academy a na University of Southern California's School of Theater, kde vyšel s vyznamenáním.

Rok 2000 začal jeho rolí v krátkometrážním filmu Věříme v boha. Poté následovali role v Big monster on Campus, North Beach, Dave's Blind Date, Sam's Circus.

V roce 2001 obdržel roli seržanta Warrena 'Skipa' Mucka v seriálu Bratrstvo neohrožených. Dále dostal roli  Lexa na 20 dílů seriálu V tajných službách. Dostal roli v Alias, Kriminálka Miami', Na západ, Ano, drahoušku. Ztvárnil roli Šibala/Lokiho/archanděla Gabriela v seriálu Lovci duchů' taktéž roli Billa v seriálu Jericho.

Richard je mimo jiné úspěšným spisovatelem, výborným kytaristou a basistou. V roce 2003 se oženil s Jaci Kathryn Hays, se kterou má dva syny.


4.9.1970
Nashville, Tennessee, USA
Richard Speight Jr. csfd

Old HenryDrivenMama BearNebezpečná nájemniceNáš přítelBrick MadnessDeath HouseMucho DineroBad, Bad MenThe Evil GeneThe WeekHard CrimeMusica Provata, LaCraveNoobz3 Blind SaintsConsultants, TheOdsouzeni zemřítDěkujeme, že kouříteProdaná láskaMr. LuckeSam's CircusBig Monster on CampusDave's Blind DateNorth BeachLast Big Attraction, TheSugar: The Fall of the WestMennovo svědomíNebezpečná rychlost 2: ZásahDen nezávislostiAmanda & the AlienDead WeekendOut ThereDemonic ToysZa ranního rozbřeskuGoodbye, Miss 4th of JulyErnest na tábořeLove Leads the WayLovci duchů: WinchesteroviKung FuLovci duchůStill the KingKings of ConTo AppomattoxKriminálka Las VegasDrsný šerifStrážce pořádku


Aktualizace osobnostního profilu Richard Speight Jr.: 3.11. 2023 05:40