Dexter Fletcher 58 let


Narodil se v Londýně jako jeden ze tří bratrů. Jeho úplně první seznámení s hereckým řemeslem proběhlo už když byl malý kluk a hrál v divadelní škole Anna Scher. Úplně první film, kde se objevil ještě jako desetiletý, byl BUGSY MALONE (1976).

V současné době jej můžeme vidět v populárním seriálu HOTEL BABYLON (2006) a také jsme ho měli možnost vidět v hororovém snímku AUTUMN (2009) po boku dnes již zesnulého velikána Davida Carradina.

Jeho bratři, Steve Fletcher a Graham Fletcher Cook, natočili jen několik filmů, avšak v jediném filmu, a to v THE RAGEDDY RAWNEY (1988) lze vidět celé bratrské trio včetně Dextera pohromadě.


31.1.1966
Enfield, Londýn, England, Velká Británie
Dexter Fletcher csfd

GhostedLáska na první pohledKonečnáSherlock Koumes60 Seconds to DieA Punters PrayerEat LocalsAge of KillThe CovenA zase ti Mupeti!FedzBerlin JobZevláci vs. ZombíciJack FallsTři mušketýřiAmayaDead CertKick-AssKlub BaselineSmrtící infekceLeda ve snuHvězdný prachMiami VicePanenská královnaTristan a IsoldaDoomPo krk v extáziSprávnej poldaThe DealHlubinaPandaemoniumHistorky z metraPáté přes devátéSbal prachy a vypadniBiblické příběhy: ŠalamounMuž, který věděl příliš máloTime EnoughJudeAristophanes: The Gods Are LaughingShootfighter 2: MstaAll OutOut of the BlueMad MonkeyKdyž připluly velrybySpis o RáchelThe Raggedy RawneyLionheartCaravaggioNoc hrůzyRevoluceBounty4D Special AgentsDlouhý Velký pátekSloní mužBídníciBugsy MaloneI Hate SuzieRev.Smrt v ráji


Aktualizace osobnostního profilu Dexter Fletcher: 30.10. 2023 15:35