Nicole Gale Anderson 33 let


Nicole Gale Anderson se narodila 29. 8. 1990 v Rochester v Indianě. Má dva sourozence, staršího bratra Kenna a mladší sestru Nadine. Po rodičích má částečně filipínské a španělské geny. Jako dítě soutěžila v gymnastice, dokonce se umístila druhá a poté i první v národní soutěži. Ve 13 letech byla odměněna stipendiem Georgia Barbizon modelingové školy.

Ten samý rok se Nicole stala členkou Disney Stars a objevila se v seriálu JONAS jako Macy Misa. V roce 2009 obnovuje spolupráci s ABC Family. V seriálu MAKE IT OR BREAK IT hraje hlavní protivnici mladých gymnastek, Kelly Parker. V první sezóně se zalíbila a tak dostala ve druhé o něco větší prostor. V roce 2009 se objevila ve filmu ACCUSSED AT 17, kde hraje Biancu, kterou neprávem obviní z vraždy. O rok později natočila PROTIVNÝ SPROSTÝ HOLKY 2. Říká o sobě, že je poloviční vegetariánkou a vysvětluje to tak, že její stravu zahrnují mořské plody a ryby.


29.8.1990
Rochester, Indiana, USA
Nicole Gale Anderson csfd

The Wedding Do OverNeverRed LineLukewarmProtivný sprostý holky 2PodezřeláPrinceznaNobodyKráska a zvířeProlhané kráskyRavenswoodMake It or Break ItNebezpečná identitaŠťastní až do smrtiJONASKoumáciZoey 101Hannah MontanaiCarlyNeslavnáGood Day L.A.


Aktualizace osobnostního profilu Nicole Gale Anderson: 1.11. 2023 05:44