Pavlína Kafková 55 let


Datum narození: 21. prosince 1968. Pavlína Kafková vystudovala herectví na ostravské konzervatoři u pedagogů Otakara Prajznera a Bedřicha Jansy. Během studií hostovala v ostravském a opavském divadle. Do prvního angažmá nastoupila v Těšínském divadle v Českém Těšíně, kde strávila tři roky. V roce 1991 se stala členkou Národního divadla moravskoslezského v Ostravě, kde působí dosud. Za roli vrchní sestry Ratchedové (Přelet nad kukaččím hnízdem) byla v širší nominaci navržena na Cenu Alfréda Radoka za ženský herecký výkon.

Jejím manželem byl herec Jan Fišar, s nímž má syna Jindřicha. Je věřící, spolupracuje s TV Noe a studiem TELEPACE (učí mladé reportéry správnou výslovnost a kultivovanost projevu), dabuje, namlouvá komentáře k televizním dokumentům. K jejím koníčkům patří jízda na koni, Bikram Yoga, malování při hudbě, listování v encyklopediích, četba, řízení auta a cestování. Obdivuje a miluje operu. Mluví italsky a anglicky. Italštinu dokonce momentálně studuje na Slezské univerzitě v Opavě.


21.12.1968
Pavlína Kafková csfd

Barrandovský Silvestr 2018Můžu dál?Nejvyšší soudBarrandovský Silvestr 2015Soudkyně BarbaraKurňa, co to je?Byla láska...Báječná showUdělení milosti se zamítáKonto separatoTravisAzrael, anděl smrtiĎábelské klíčeBude-li mi jíti přes údolí stínu smrti...Erotický triptychTíhaČarodějův učeňHolčičí kapelaZastihla mě nocSpolečně samiMísto zločinu OstravaDoktorka KellerováReportérkaKriminálka AndělO ztracené lásceČetnické humoreskyNanebevstoupení L. L.VýbuchDoktor FaustusKonec masopustu


Aktualizace osobnostního profilu Pavlína Kafková: 2.11. 2023 22:30