Cinzia Monreale 66 let


Italská herečka Cinzia Monreale se narodila v Janově jako Cinzia Moscone, 22. června 1957. K uměleckému světu měla Cinzia blízko již od narození. Její matkou byla operní pěvkyně Mirella Zaza. Ve světě showbyznysu začínala Cinzia jako modelka a svůj filmový debut prožila již v sedmnácti letech, v komedii Vittoria Sindoniho SON TORNATE A FIORIRE LE ROSE (1975). Během natáčení se setkala s Walterem Chiarim. Další rolí byla krásná Anna v sexy komedii QUEL MOVIMENTO CHE MI PIACE TANTO (1975). V dalším roce, jí opětovně režisér Vittorio Sindoni dává příležitosti v dalších komediích, a tak se Cinzia opětovně potkává s Walterem Chiarim, jako hlavní hrdinka Cesarina ve filmu PER AMORE DI CESARINA (1976), druhou komedií je PERDUTAMENTE TUO…MI FIRMO MACALUSO CARMELO FU GIUSEPPE (1976), kde hrála Jessicu.

Cinzia je rovněž herečkou divadelní (APPARIZIONI FANTASCIENTIFICHE, režie V. Gialli nebo LA BETISE BOURGEOISE, režie F. Balestra). V novém tisíciletí se „oprášila“ spolupráce zpočátku herecké kariéry Cinzie s režisérem Vittoriem Sindonim. V roce 2004 hrála Cinzia v jeho televizním mysteriózním snímku MADRE COME TE, roku 2010 pak ve filmu se Sophií Loren LA MIA CASA E PIENA DI SPECCHI (MŮJ DŮM JE PLNÝ ZRCADEL), jenž je životopisným snímkem Sophie. V roce 2013 hrála Cinzia matku jednoho z hlavních hrdinů (Andrea Consonni) v thrilleru LA FESTA. Nejnověji se Cinzia připravuje na roli Carly v hororu DARK SIGNAL (2015). Bude zde hrát ženu , která přijde do kontaktu s duchem zavražděné dívky. Natáčení filmu začalo v srpnu 2014 ve Walesu. V dnešní době pořádá Cinzia také kurzy pro začínající herce či pro manažery, které se zaměřují na tvůrčí potenciál, komunikaci, vystupování, základy herectví i zásady vystupování před kamerou.


22.6.1957
Genoa, Itálie
Cinzia Monreale csfd

Everybloody's EndDark SignalLa festaMůj dům je plný zrcadelMadre come teIlaria Alpi - Il più crudele dei giorniLa casa dell'angeloAccertamento, L'La donna del delittoQuando una donna non dormePopolo degli uccelli, IlStendhalův syndromKreolaNel continente neroCome una mammaFrankenstein 2000 - Ritorno dalla morteÚnos lodi Achille LauroSladký dům hrůzySotto il ristorante cineseIllusioneVálečníci roku 2072Brána do záhrobíMiliónový broukZa hranicí temnotyStříbrné sedloŽraločí jeskyněPer amore di CesarinaPerdutamente tuo... mi firmo Macaluso Carmelo fu GiuseppeQuel movimento che mi piace tantoSon tornate a fiorire le roseIl tredicesimo apostoloDon MatteoNávrat komisaře RexeOkouzlení XButta la lunaGente di mareIl capitanoTurboCommesseAvvocatiMamma per casoUn prete tra noiCaro maestroUn posto al soleVášněChiara e gli altriLa Vallée des peupliersZanzibarAKA Sarah Keller: Cinzia Monreale Remembers 'The Beyond'Video Nasties: Moral Panic, Censorship & VideotapeMario Schifano tutto


Aktualizace osobnostního profilu Cinzia Monreale: 11.4. 2024 10:54