Steve Jablonsky 53 let


Hudebnímu vzdělání se tomuto skladateli narozenému v roce 1970 dostalo na Kalifornské univerzitě v Berkeley, po jejímž vystudování byl pozván do hudebního studia Media Ventures Hanse Zimmera, a kde pracoval po sedm let jako asistent skladatele Harryho Gregsona-Williamse.

Za jeho nejúspěšnější dílo je považována hudba k blockbusteru TRANSFORMERS, za níž také získal BMI Film Music Award. Mimo filmovou hudbu však Steve skládá i hudbu pro počítačové hry. Z těchto je neznámnější THE SIMS 3 nebo COMMAND & CONQUER 3, na níž pracoval po skladateli Franku Klepackovi. Dnes stále pracuje pro Zimmerovo Remote Control Productions v Kalifornii.


9.10.1970
USA
Steve Jablonsky csfd

DC Liga supermazlíčkůRed NoticeBloodshotSpravedlnost podle SpenseraGame Over, Man!MrakodrapTransformers: Poslední rytířDeepwater Horizon: Moře v plamenechKeanu - Kočičí gangsterkaŽelvy Ninja 2Poslední lovec čarodějnicTransformers: ZánikEnderova hraGangster Squad – Lovci mafieNa život a na smrtOccultPot a krevBitevní loďPrinc a pruďasTransformers 3Transformers: The Ride - 3DNoční můra v Elm StreetPátek třináctéhoTransformers: Pomsta poraženýchDračí válkyStopařTransformersHim and UsTexaský masakr motorovou pilou: Počátek3:15 zemřešOstrovSteamboyTexaský masakr motorovou pilouŽivě z BagdáduProč ženy zabíjíTy, já a apokalypsaZoufalé manželky


Aktualizace osobnostního profilu Steve Jablonsky: 4.12. 2023 09:25