Criss Angel 56 let


Christopher Nicholas Sarantakos, který se narodil dne 19. prosince roku 1967, používá umělecké jméno „Criss Angel“, pod kterým vystupuje celou svoji kariéru. Criss umí nejen kouzlit, ale zabývá se také hudbou, eskapologií a kaskadérstvím. Byl vychován na Long Islandu, New York, a vystudoval střední školu East Meadow.

Ačkoliv Angela bylo možno spatřit s jeho ženou v 6. epizodě první sezóny (2005) při představení iluze uhoření zaživa, nebyla uváděna jako jeho žena. Raději byla uváděna jako jeho přítelkyně. Během rozvodového procesu právník jeho manželky, Joanne Sarantakos, prohlásil, že jejich svazek byl kvůli jeho kariéře záměrně utajován. V listopadu 2008 Angel začal chodit s Holly Madisonovou, bývalou přítelkyní Hugha Hefnera.


19.12.1967
Long Island, New York, USA
Criss Angel csfd

Criss Angel's Magic with the Stars2014 Billboard Music AwardsWWE Money in the Bank43rd Annual Academy of Country Music AwardsPamela - žiju si, jak chciGene Simmons: Rodinné klenotyThe Megan Mullally ShowCriss Angel: Mistr magieNoční Show Craiga FergusonaShow Tyry BanksovéJimmy Kimmel Live!Last Call with Carson DalyHoward SternSidewalks EntertainmentNoční show Conana O'BrienaNoční show Davida LettermanaWWE Monday Night RAWNoční Show  Jaye LenoeKTLA Morning NewsOprah showLarry King LiveEntertainment TonightDiceDěda se závazkyPravidla zasnoubeníKriminálka New YorkLas Vegas: KasinoWomen in BoxesHecklerChicken10 Minutes


Aktualizace osobnostního profilu Criss Angel: 20.11. 2023 01:17