Jeff Danna 59 let


Narozen roku 1964 v Burlingtonu, Ontario jako bratr o něco slavnějšímu staršímu Mychaelu Dannovi, se kterým se dočkali úspěchu společnými alby s keltskou tématikou.

Mezi jeho nejznámější výtvory patří hudba k filmům jako IMAGINÁRIUM DR. PARNASSE, SILENT HILL, KRAJINA PŘÍLIVU nebo POKREVNÍ BRATŘI 2.


23.11.1964
Kanada
Jeff Danna csfd

High in the CloudsTátův drakAddamsova rodina 2Lovci trolů: Úsvit TitánůFrčímeAddamsova rodinaSheng he xi mou sha anŽivitelUlička slávyČapí dobrodružstvíAnestezieHodný dinosaurusProhnilá zeměKolonieAgent na útěkuNávrat do Silent Hill 3DArénaTenký ledPoslední boj Ransoma PrideaPořád dokolaImaginárium Dr. ParnasseLeaves of GrassPláč sovyPokrevní bratři 2Zrazený Tchaj-wanDům na špatné adreseTen puberťák je pes!Okamžik zlomuTajemství prstenuSilent HillKrajina přílivuNávrat pana RipleyhoResident Evil: ApokalypsaAkce JelcinCesta k leduEvangelium podle JanaMafia DoctorMiss Spider - FilmZávody motokárÚtěk ze čtvrtého rozměruEasterThe Matthew Shepard StoryCriss CrossReversalZelený drakBabyNew BloodPokrevní bratřiAt Sachem FarmMá zeměVelké soustoStill LifeCold ComfortJulia


Aktualizace osobnostního profilu Jeff Danna: 23.11. 2023 22:17