Roque Baños 56 let


Celým jménem Roque Baños López se narodil v roce 1968 v Jumille (Murcía ve Španělsku). Roque Baños je španělský skladatel, který je na španělské hudební scéně považován za nejlepšího skladatele soudtracků. Hlavní vliv ve světě hudebním měl jeho otec saxofonista. Svá studia začíná na konzervatoři v Murcíi, v roce 1986 se stěhuje do Madridu, kde pokračuje ve svých hudebních studiích na Královské hudební konzervatoři (saxofon, klavír, harmonie, kontrapunkt...). V roce 1993 získává stipendium od Ministerstva kultury ke studiu na prestižní Berklee College of Music v Bostonu (filmová hudba, jazz), kde je velice úspěšný.

Jeho hudba je charakteristická silným vlivem jazzu, který se projevuje ve většině jeho prací spolu s epických stylem velkého Johnna Williamse. Ve svém rodním městě Jumilla byl 28. prosince 2008 jmenován "Hijo Predilecto de la localidad", tedy něco jako "Dítě lokality".


25.4.1968
Jumilla, Murcia, Španělsko
Roque Baños csfd

AwarenessBreakwaterEl cuarto pasajeroLa piel del tamborUmmaSmrt ve tmě 2VeneciafreniaAdúExplota ExplotaPojď si hrátPadre no hay más que unoCizinec ve vlakuDívka v pavoučí sítiMiamor perdidoMuž, který zabil Dona QuijotaThe Miracle SeasonVyměněnáYucatánNepřátelská zóna1898. Los últimos de FilipinasNuestros amantesSmrt ve tměVe jménu KristaOcho apellidos catalanesV objetí ďáblaV srdci mořeCantinflasEl niñoSázka na životLesní duchOldboySéptimoTres60La daga de RasputínLa montaña rusaNezvaní hostéTorrente 4: Smrtící krizeBalada o smutné trumpetěTensión sexual no resueltaČtvrteční vdovyCela 211 - Vězeňské pekloRůžový a černýSedm minutDeník nymfomankyThe Oxford MurdersViolanchelo13 růžíIsi & Disi, alto voltajeKapitán AlatristeLabyrint smrtiPelículas para no dormir: La habitación del niñoPelículas para no dormir: Para entrar a vivirHloupá ruka zákonaIberiaLos 2 lados de la camaNepřemožitelné zloRosario TijerasCrimen ferpectoEl 7º díaIsi/Disi (Amor a lo bestia)


Aktualizace osobnostního profilu Roque Baños: 25.4. 2024 04:01