Nicole Beharie 39 let


Americká herečka Nicole Beharie se narodila 3. ledna 1985 ve West Palm Beach, Florida. Je dcerou nigerijského otce servismana a jamajské matky. Již jako dítě projevovala nadšení k herectví, ráda se předváděla. Vystudovala The South Carolina Governor's School For the Arts & Humanities v Greenville. Jako první studentka z této školy byla přijata na uměleckou konzervatoř The Juilliard School v New Yorku, kde získala prestižní stipendium Robina Williamse.

Nicole je také divadelní i televizní herečkou. Na Broadwayi hrála v sezóně 2010-2011 ve hře A Free Man of Color, v televizi se ukázala v epizodách seriálů TRANSPLANTAČNÍ JEDNOTKA (2009) a DOBRÁ MANŽELKA (2009). Samu sebe představuje v krátkometrážním videu EXPRESS:THE MAKING OF ´THE EXPRESS´(2009) a v epizodě TV pořadu THE MO´NIQUE SHOW (2009).

Stoupající hvězda této čokoládové krásky s mandlovýma očima, ač vzrůstem malé, ale velké značným uměleckým potenciálem, vzhledem ke krátké, ale hodnotné kariéře, září stále jasněji. Teprve budoucnost ukáže, zda stejně rychle nepohasne.


3.1.1985
West Palm Beach, Florida, USA
Nicole Beharie csfd

BreakingHonk for Jesus. Save Your Soul.Miss JuneteenthJacob's LadderMonsters and Men42The Last FallWoman Thou Art Loosed!: On the 7th DayNaposledy bez tebeStudSins of the MotherAmerican VioletExpresThe Morning ShowSamiScény z manželského životaLittle Fires EverywhereMonsterlandČerné zrcadloOspalá díraSběratelé kostíZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiDobrá manželkaSee It Loud: The History of Black TelevisionFrederick Douglass v pěti proslovechExpress: Making of 'The Express', The45th NAACP Image AwardsGood Day L.A.


Aktualizace osobnostního profilu Nicole Beharie: 17.11. 2023 21:26