Jacki Weaver 76 let


Jacqueline Ruth Weaver je australská divadelní, filmová a televizní herečka. Narodila se 25. května 1947 v Sydney. Její otec, Arthur, byl australský právník, zatímco její matka Edith pocházela z Anglie. Jacki navštěvovala Hornsby Girls' High School.

Jacki, účinkující hlavně v mnoha australských seriálech a filmech, se proslavila zejména svojí rolí Janine Cody v oceňovaném krimi thrilleru KRÁLOVSTVÍ ZVĚRSTEV (Animal Kingdom, 2010). Za svůj herecký výkon v tomto snímku si odnesla již svoji třetí cenu AFI (Australian Film Institute), Satellite Award a především nominaci na Oscara a Zlatý glóbus za nejlepší herečku ve vedlejší roli.

Měří 157 centimetrů a jejím idolem je americká herečka Esther William.


25.5.1947
Sydney, New South Wales, Austrálie
Jacki Weaver csfd

American MurdererOtec StuWildflowerZpátky do divočinyJeště není pozděNenávistStage MotherTučňák BloomLepší než kdy jindyZerovilleŽivot jde dálIrreplaceable YouV pastiVdovyZnenadáníŽivot je večírekKrál polkySmall CrimesThe Disaster Artist: Úžasný propadákGoldstoneSister CitiesJako tyPoslední taxi do DarwinuHlasyKouzlo měsíčního svituSix Dance Lessons in Six WeeksVíc než zločinVčelka MájaHauntNemocnice ParklandStokerTerapie láskouZásnuby na dobu neurčitouKrálovství zvěrstevSummer CodaThree Blind MiceHammer BayNoc bláznůPerfectionist, TheAbra CadabraSquizzy TaylorCaddieDo I Have to Kill My Child?Piknik na Hanging RockPolly My LoveRemovalists, ThePetersenAlvin PurpleStorkSplit LevelClippedZa světlými zítřky!Yellowstone


Aktualizace osobnostního profilu Jacki Weaver: 26.3. 2024 18:49