Max Adler 38 let


Max Adler se narodil 17. ledna 1986 v Queensu, New York do židovské rodiny Lisy a Douga Adlera. Má mladšího bratra Jakea. Celá rodina se přestěhovala do Arizony. Max vystudoval Horizon High School. Poté co odpromoval, rozhodl se pro stěhování do Los Angeles, aby mohl rozvinout svou hereckou kariéru.

Díky této roli se aktivně podílí na několika projektech, které jsou zaměřené na šikanu a problém tyranů. Také spolupracoval s organizací Muscular Dystophy Association, aby zvýšil povědomí o dědičných svalových chorobách.


17.1.1986
Queens, New York City, New York, USA
Max Adler csfd

ScrambledAlong Came WandaAssault on VA-33Hot WaterChicagský tribunálMopeRadioflashV zajetí strachuAdi Shankar's Gods and SecretsFishbowl CaliforniaSnapshotsSully: Zázrak na řece HudsonThe Midnight ManSaugatuck CuresThe Binding23 BlastBelieve MeLáska a čestDetention of the DeadSweet Old WorldMěsto vlkůDemonsFlashNámořní vyšetřovací službaZelenáčThe FilthZáchranáři L. A.Do temnotyMyšlenky zločinceVzhůru ke hvězdámNoční směnaSběratelé kostíRizzoli & Isles: Vraždy na pitevněGleeSpravedlnost v krviTeorie velkého třesku


Aktualizace osobnostního profilu Max Adler: 3.11. 2023 09:04