Candice King 36 let


Candice Accola celým jménem Candice Renee Accola, se narodila 13. května 1987 Houstonu v Texasu, ale vyrůstala v Edgewood na Floridě. Její matka Carolyn, byla dříve inženýrkou životního prostředí, než se stala ženou v domácnosti. Její otec Kevin je kardiochirurg. Oba rodiče jsou aktivními členy místní republikánské politické strany. Candice má jednoho mladšího bratra. Navštěvovala Lake Highland Preparatory školu, ale v polovině roku se přestěhovala do Los Angeles. Střední školu dokončila dálkově a absolvovala v roce 2005.

Candice jsme mohli vidět v několika seriálech, kde si zahrála epizodní roli. A to v seriálech How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaší matku) v díle Something Borrowed, který byl odvysílán v roce 2007 a ztvárnila zde roli Amy, Supernatural (Lovci duchů) v díle After School Special, odvysílaném v roce 2009, kde si zahrála Amanda Heckerling  a Drop Dead Diva (V těle boubelky) v epizodě Begin Again odvysílaném v roce 2010, kde si zahrála Jessicu Orlando.

V roce 2008 si zahrála v nezávislém hororu Deadgirl. A objevila se též ve filmu Hannah Montana. Největší úspěch přišel však až v roce 2009, kdy na stanici CW v seriálu The Vampire Diaries (Upíří deníky) získala roli Caroline Forbes, dospívající cílevědomé dívky, ze které se později stane upír. Postupem času si její postava v tomto seriálu získala velkou oblibu a patří k hlavním tahoun tohoto seriálu.

V letech 2004 až 2005 chodila z hercem Tylerem Hoechlinem, kterého můžete znát ze seriálu Teen Wolf (Vlčí mládě). V roce 2010 chodila se svým hereckým kolegou ze seriálu The Vampire Diaries (Upíří deníky) Stevenem R. McQueenem, který v seriálu ztvárnil  oblíbenou postavu Jeremy Gilberta. V letech 2011 až do května 2012 chodila Zachem Roerigem, též hereckým kolegou ze seriálu The Vampire Diaries (Upíří deníky), který zde ztvárňuje postavu Matta Donovana. Zajímavostí, že milostný vztah měli i nějaký čas v seriálu. Chodila také s Darenem Kagasoffem. Jejím současným přítelem je Joe King, kytarista skupiny The Fray se kterým se v květnu 2013 zasnoubila.


13.5.1987
Houston, Texas, USA
Candice King csfd

Suitcase Killer: The Melanie McGuire StoryAfter: PřiznáníTruth About Angels, TheKingshighwayDeadgirlJunoPirate CampX's & O'sZkažené mládíOdkazThe OrvillePůvodníUpíří deníkyDating Rules from My Future SelfGreekLovci duchůV těle boubelkyJak jsem poznal vaši matku


Aktualizace osobnostního profilu Candice King: 30.10. 2023 10:57