Tomáš Krajča 36 let


"Jak to vlastně všecko vzniklo? Nestuduji filmovou školu a nemám s filmem nic společného. Jen mám od dětství sen kterej si teď plním...napsal jsem scénář, sehnal štáb a šlo se točit...prostě jsem si to řekl a tak jsem také učinil."

Svůj první snímek VE STÍNU začal realizovat na začátku května roku 2010, kdy vznikl námět a poté samotný scénář filmu. Jelikož neměl žádné zkušenosti a prostředky k samotnému natáčení, začal shánět lidi do týmu, kteří by mu byli ochotní pomoct při tvorbě snímku bez nároku na velkou finanční odměnu. Jako první se spoluprací souhlasilo Audiovizuální centrum AVC-ČVUT v Praze. Poté si sehnal maskéra, hudebního skladatele, herce a sponzory, kteří mu poskytli prostory a prostředky pro natáčení. Poté se začalo připravovat samotné natáčení, které probíhalo v srpnu roku 2010 ve Zlíně a točilo se pět dní, ve kterých se vystřídalo několik natáčecích míst, jako např. hřbitov a bývalé jatka. Film byl zpracováván ve studiu AVC-ČVUT v Praze. Premiéra filmu se uskutečnila 11.12.2010 v kině Květen v Malenovicích zúčastnilo se jí 200 lidí z řady jak rodiny a kamarádů, tak široké veřejnosti.

V současné době Tomáš Krajča připravuje svůj další film. Pracuje na scénáři, shání finanční sponzory a techniku pro natáčení přímo ve Zlíně.

V budoucnu by chtěl rozjet svoji vlastní společnost, která by pomáhala těm, kteří začínají s natáčením vlastních filmů bez předchozích zkušeností nebo studií na filmových školách.


4.10.1987
Zlín, Československo
Tomáš Krajča csfd

Living DarknessVe StínuPionýři hororu 2DreamPozvánkaŠpatná volba


Aktualizace osobnostního profilu Tomáš Krajča: 25.12. 2023 22:11