Candace Cameron Bure 48 let


Candace Cameron Helaine se narodila 6. dubna 1976 v kalifornském Panorama City. Ve stopách svého staršího bratra Kirka se rozhodla věnovat herectví. Začala tím, že se věnovala televizním reklamám. V roce 1986, když jí bylo 10, byla obsazena do role DJ Tanner v úspěšném seriálu PLNÝ DŮM. Také se objevila ve filmu POINTA s Tomem Hanksem. Až do roku 1995 natáčela PLNÝ DŮM a užívala si dětskou popularitu.

Byla na stém místě v žebříčku 100 největších dětských hvězd, který v roce 2005 sestavila VH1. Žádná výraznější role nepřicházela až do roku 2009, kdy dostala nabídku od ABC. Nabídka byla na jednu z vedlejších, přesto důležitých rolí Summer Van Horn, v seriálu MAKE IT OR BREAK IT.


6.4.1976
Panorama City, California, USA
Candace Cameron Bure csfd

A Christmas... PresentAurora Teagarden Mysteries: Haunted by MurderAurora Teagarden Mysteries: Honeymoon, HoneymurderAurora Teagarden Mysteries: How to Con A ConAurora Teagarden Mysteries: Til Death Do Us PartThe Christmas ContestIf I Only Had ChristmasSkutečné vraždy: Hra na schovávanouSkutečné vraždy: Školní srazSkutečné vraždy: Divadelní večírekSkutečné vraždy: Hra na kočku a na myšSkutečné vraždy: Temné dědictvíVánoční městečkoA Shoe Addict's ChristmasF.R.E.D.I.Skutečné vraždy: Podivný únosSkutečné vraždy: Poslední výstupSkutečné vraždy: Trestu neuniknešSkutečné vraždy: Střemhlavý pádSkutečné vraždy: Záhadné zmizeníSwitched for ChristmasJourney Back to ChristmasSkutečné vraždy: Tři ložnice a jedno těloSkutečné vraždy: Záhada starého domuFaith of Our FathersJust the Way You AreNezapomenutelné VánoceSkutečné vraždy: Pachatel mezi námiSkutečné vraždy: Ztracená lebkaChristmas Under WrapsFinding NormalLet It SnowDomácí mazlíčekHeart of Christmas, TheTruth Be ToldMoonlight and MistletoeThe WagerKrew, TheBehind the Walls of Full HouseVýkřiky v temnotěKidz in the WoodNikdo nic neřeklShe Cried NoMonster Mash: The MovieVisitors of the NightVražedné snyJedeme k babičceJak jsem strávil létoPointaViděla jsem co jste udělalBigfootBáječná chvíleMalí zachránciZase máme plný dům


Aktualizace osobnostního profilu Candace Cameron Bure: 14.11. 2023 06:24