Paweł Deląg 53 let


Pawel Delag se narodil 29. dubna 1970 v polském Krakowě. Jeho o dva roky mladší sestra Dorota zvolila též herecké povolání. Pawel od malička tíhnul k herectví, již ve škole se účastnil různých malých divadelních vystoupení a soutěží. Maturoval na střední škole Marie Curie-Sklodowské v Krakowě. Poté, co neúspěšně studoval na třech vysokých školách, konečně absolvoval Národní divadelní akademii Ludvika Solskiego v Krakowě, a to v roce 1993.

Pawel Delag se těší velké popularitě především v rodném Polsku, kde se často účastní i nejrůznějších televizních reality show, tanečních vystoupení a v roce 2001 dokonce vyhrál anketu časopisu „Tele tygodnia“ o nejpřitažlivějšího herce.

Pawlovými zájmy a koníčky jsou sport, cestování a četba knih Henryka Sienkiewicze, Karla Maye a dalších.


29.4.1970
Krakov, Malopolské vojvodství, Polsko
Paweł Deląg csfd

Ślub doskonałyDariaZa nepřátelskou liniíReytan. Druga strona drzwiHvězdyVšechno nebo nicIstočnikVikingUjezdnaja drama1812. Ulanskaja balladaIskuplenijeKomisař BlonďákŽena ŠtirlicaLe Destin de RomeKljuč SalamandryMagic Stone, TheOperacja ReszkaPuťHouseUne Femme à abattreV ijuně 41-goNous nous sommes tant haïsJa wam pokażę!Zróbmy sobie wnukaHakerLittle CarolineQuo VadisChlapi nepláčouSezon na leszczaMłode wilki 1/2Złoto dezerterówCiemna strona WenusKilerKochaj i rób co chceszMarion du FaouëtMłode wilkiSortez des rangsŠamankaSmrt v mělké voděSchindlerův seznamPrzyjaciółkiErynieKrucjataRodinné hryKava z Kardamonom


Aktualizace osobnostního profilu Paweł Deląg: 31.10. 2023 13:02