Ariana Grande 30 let


Ariana Joan Grande (nar. 26. června 1994) se narodila a vyrůstala v Boca Raton na Floridě. Je napůl italského a sicilského původu. Její starší bratr je herec a producent Frankie Grande. Když byla Ariana malá, začala hrát v bývalém hraném divadlu Boca Raton Little Palm pro děti. O několik let později začala hrát v divadle Fort Lauderdale (FLCT).

Za nedlouhou dobu hrála roli Miriam v muzikálu Libre Kuba - první muzikál napsaný dítětem. Mimoto v tu dobu Grande vyučovala hudbu a tanec pro děti v Jižní Africe - "Broadway v Jižní Africe".

Zlom její kariéry nastal ale až v roce 2010, kdy dostala nabídku na ztvárnění role Cat Valentine na show kanálu Nickleodeon, Victorious (V JAKO VIKTORIE), kvůli které si musela přebarvit vlasy na červeno. Potom se nabídky hrnuly rychleji: dabing do WINX KLUBU nebo seriál ICARLY.


26.6.1993
Boca Raton, Florida, USA
Ariana Grande csfd

Wicked - Part TwoWicked - Part OneK zemi hleď!Muži v černém: Globální hrozbaHairspray Live!Zoolander No. 2Hurá na fotbalPodrazákSnížek, bílý kožíšekWinx Club: Pomsta Trix7 Secrets with Victoria JusticeK smíchuScream QueensGriffinoviSam & CatV jako VictoriaWinx ClubThe Battery's DowniCarlyThe Honeymoon Tour Movie: Stage VisualsBillie Eilish: The World's a Little Blurry&MusicAriana Grande: Excuse Me, I Love YouAriana Grande: Dangerous Woman DiariesManchester: The Night of the BombKoncert pro ManchesterNicki Minaj: My Time AgainKeenan Cahill - webová senzaceAriana Grande feat. Doja Cat & Megan Thee Stallion: 34+35 (Remix)Ariana Grande feat. Jimmy Fallon & Megan Thee Stallion: It Was A... (Masked Christmas)


Aktualizace osobnostního profilu Ariana Grande: 2.11. 2023 07:34