Marek Němec 43 let


Marek Němec se narodil v Chebu, kde také absolvoval střední průmyslovou školu stavební. Po maturitě se chystal na studium architektury, která ho vždy zajímala, ale ze zvědavosti zkusil přijímací zkoušky na DAMU, které bezproblémově vykonal a vystudoval katedru činoherního divadla.

V divadle ztvárnil více jak třicet divadelních rolí, vidět jsme ho mohli například jako neurotického a agresivního mafiána Marca ve Famiglii, či ve vydařené roli filozofujícího podplukovníka ve hře Tři sestry.

V oblasti filmu nejprve spolupracoval se studenty FAMU, poprvé se před kamerou objevil ve snímku Jak ukrást Dagmaru. V roce 2013 má premiéru drama Jako nikdy, kde hraje Tomáše. V seriálu Zdivočelá země ho můžeme vidět v roli Radka Nerada, v kriminálce Expozitura vystupuje jako reportér Tomáš Winter. V televizi moderoval Ceny Alfréda Radoka, a podílí se i na tvorbě pro děti Studio kamarád - Kabaret z maringotky.

Vyučuje herectví na katedře činoherního divadla na DAMU. Ve volném čase rád jezdí na kole, čte a poslouchá klasickou hudbu.


24.4.1981
Cheb, Československo
Marek Němec csfd

Matka v trapu#annaismissingJak přežít svého mužeSpoluZa vším hledej ženuKe startu připravit!Ženská na vrcholuAbsence blízkostiPravý rytířMY 2Jako nikdyProtektorNon Plus UltrasJak ukrást DagmaruMalá velká ligaMísto zločinu České BudějovicePoslední oběťZoo1. MISEStíny v mlzePan profesorSestřičky Modrý kódSpecialistéEinstein - Případy nesnesitelného géniaPoldové a nemluvněObčanka


Aktualizace osobnostního profilu Marek Němec: 31.10. 2023 17:08