Twinkle Khanna 44 let


Tina Jatin Khanna se narodila 29. prosince 1979 jako dcera známých herců Rajeshe Khanna a Dimple Kapadii. Začínala jako modelka. Ve filmu debutovala v roce 1995 a hned za svůj první film BARSAAT získala prestižní cenu Filmfare jako nejlepší nováček.

Osudným se jí stalo dvojí setkání s Akshayem Kumarem ve filmech INTERNATIONAL KHILADI a ZULMI (oba 1999). Twinkle a Akshay spolu navázali vztah, který vyvrcholil svatbou o dva roky později. Twinkle ukončila svou hereckou kariéru a brzy se jí narodil syn Aarava. Po té se věnovala obchodu s navrhováním interiérů The White Window, aby se do filmového průmyslu vrátila v roce 2009 jako spoluproducentka společnosti Hari Om Entertainment Co. Hari Om je část rodného jména jejího manžela.

V roce 2010 se ve vlastní produkci TEES MAAR KHAN objevila jako speciální host v závěrečných titulcích. Na rok 2011 Hari Om plánuje snímky BREAKWAY a PATIALA HOUSE.


29.12.1979
Pune, Maharashtra, Indie
Twinkle Khanna csfd

Pad ManKhiladi 786Thank YouTees Maar KhanJodi No.1Love Ke Liye Kuchh Bhi KaregaChal Mere BhaiJoru Ka GhulamMelaBaadshahInternational KhiladiSeenuYeh Hai Mumbai Meri JaanZulmiJab Pyaar Kisise Hota HaiItihaasUff! Yeh MohabbatDil Tera DiwanaJaanBarsaatInternational Indian Film Awards


Aktualizace osobnostního profilu Twinkle Khanna: 10.11. 2023 11:36