Dean Cain 57 let


Dean George Cain se narodil jako Dean George Tanaka 31. července 1966 v Mount Clements v Michiganu matce Sharon Thomas, která byla také herečkou a otci, který byl mechanikem u U.S. ARMY. Rodiče se ale ještě před jeho narozením rozvedli. Rodinné jméno Tanaka pochází z Japonštiny. Deanova matka si vzala filmového režiséra Christophera Ceana, který adoptoval obě její děti a rodina se přestěhovala do Malibu v Kalifornii.

Po škole dokonce hrál v NFL (Národní fotbalová liga), dokud si nezranil koleno na přípravném soustředění, což ukončilo jeho sportovní kariéru. S malou nadějí v návrat ke sportu se Cain obrátil k psání scénářů a hraní., objevil se v mnoha reklamách, televizních seriálech jako například GRAPEVINE, A DIFFERENT WORLD, nebo BEVERLY HILLS 90210. V roce 1993 vzal Cain roli SUPERMANA v televizním seriálu po boku Terri Hatcher.

V roce 1998 založil produkční společnost Angry Dragon Entertainment, která produkovala například tv show RIPLEY´S BELIVE IT OR NOT. Později se také objevil ve filmech jako třeba KLUB ZLOMENÝCH SRDCÍ spolu s Timothy Olyphantem, nebo ve filmu Presumpce viny s Denzelem Washingtonem a Evou Mendes. V posledních letech se objevil také v 7 řadě seriálu Smallville jako nesmrtelný Dr.Curtis Knox.

Dean má jinak 8 letého syna s modelkou Playboye Samanthou Torres kterého pojmenoval po nevlastním otci, Christopher. V televizní show RIPLEY´S BELIEVE IT OR NOT také uvedl na pravou míru důvod rozvodu jeho rodičů. Otec Caina klamně prohlašoval, že ho jeho bývalá žena opustila během války ve Vietnamu. Cain v pořadu zmínil, že to není pravda, že jeho otec nikdy ve válce nebyl, na místo toho podváděl jeho matku což byl pravý důvod jejich rozvodu.


31.7.1966
Mt. Clemens, Michigan, USA
Dean Cain csfd

A Walking MiracleBumbling BallerinaCasting StonesCondition of ReturnHank's Christmas WishNot for Sale: FloridaR.A.D.A.R.: The Adventures of the Bionic DogDrop the BeatForgiving GodGlass WallsMiracle at ManchesterNo VacancyOne Cop's JourneyPaul's PromiseThe Greatest Coach of All TimeThe RideA Parent's Worst NightmareBreak Every ChainChosenDon't Give UpForgivenJust Another DreamR.I.A.The Man Who Went to HeavenThe Story of Mother's DayAgent Toby BarksBaby BulldogDispatchedFaith Under FireIllicitLight Up NightOne Life at A TimeSkydog90 Feet from HomeA Child of the KingA Promise To AstridJack JonahJohn LightMadness in the MethodProlonged ExposureSweet InspirationsThe Challenger DisasterThe SevenThe Zombie Club2050Andy the Talking HedgehogGosnell: The Trial of America's Biggest Serial KillerMegan's Christmas MiracleThe FollowerThe Heart of the MountainThe IncantationDeadly SanctuaryDC Super Hero Girls: Hrdina rokuDC Super Hero Girls: Super Hero HighMind's EyeVánoce v přímém přenosuA Dog for ChristmasA Horse for SummerA Wish Come TrueBeverly Hills Christmas


Aktualizace osobnostního profilu Dean Cain: 9.12. 2023 21:12