Rupert Gregson-Williams 57 let


Rupert Gregson-Williams je britský hudební filmový skladatel. Je bratrem též známého hudebního skladatele Harryho Gregsona-Williamse. Byl studentem v Cambrigdi, kde byl ubytován na St. John's College a také v Lancing College v jižní Anglii.

Po dalších komediích konečně nastal přelom v jeho kariéře, a to ve válečném dramatu Hotel Rwanda s Donem Cheadlem. Za to také dostal cenu Europan Film Awards za nejlepší hudbu. Do jeho bohaté filmografie také patří animovaný film Za plotem, válečný film Mela Gibsona Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny a Rupert se také proslavil spoluprácí s Adamem Sandlerem a jeho komediemi. A to v: Zkus mě rozesmát, Klik - život na dálkové ovládání, Dovolená za trest, Machři, Když si Chuck bral Larryho, Můj otec je šílenec, Zohan: Krycí jméno kadeřník nebo třeba Ošetřovatel.

Rupert Gregson-Williams je také známý ze seriálů. Mezi ně patří třeba The Crown, The Alienist a také Viceprezident(ka). Rupert je člen skladatelské společnosti Hanse Zimmera Remote Control Productions.


12.10.1966
Chicheste, England, Velká Británie
Rupert Gregson-Williams csfd

Aquaman a ztracené královstvíBrothersTchán s tchyní jsou psanciVražda v PařížiDomácí týmThe Brillant World of Tom GatesOtcovstvíZpátky do divočinyHubieho HalloweenSněžný klukVražda na jachtěAquamanHele Muppete, kdo tady vraždí?KonečnáThe Week OfSandy WexlerWonder WomanHacksaw Ridge: Zrození hrdinyLegenda o TarzanoviReparátLovecká sezóna: StrašpytelPolicajt ze sámošky 2Šest směšnýchDovolená za trestPošťák PatZimní příběhMachři 2Můj otec je šílenecProfesor v ringuJack a JillOšetřovatelZkus mě rozesmátMachřiStaří a neklidníJak ukrást nevěstuPohádky na dobrou nocZohan: Krycí jméno KadeřníkA Class ApartKdyž si Chuck bral LarryhoPan VčelkaKlik - život na dálkové ovládáníNa počátku jsme si rovniZa plotemWalk Away and I StumbleHotel RwandaCo ta holka chceDruhá přirozenostNepíchejte do FrankiehoStřílejte na Francouze!Láska až za hrobPrďošiCesta domůHawkJack a stonek fazolePrincezna zlodějůDívka jako tyHappy Birthday ShakespeareExtremely DangerousIdeální mužShockers: Dance


Aktualizace osobnostního profilu Rupert Gregson-Williams: 2.11. 2023 16:18