Lucas Neff 38 let


Lucas Neff narozen roku 1986 vyrůstal v Chicagu jako syn právníka a autora Alana Neffa a Meade Palidofsky - dramatičky a zakladatelky divadla Chicago's Storycatchers Theatre, ve kterém odborníci pracují s mladými "teen" talenty. Na svůj věk Lucas ukázal dost akademické způsobilosti a začal se ucházet o místo v herecké střední škole Whitney Young Magnet High School, jedné z nejlépe hodnocených institucí v zemi. Tato škola plně nastartovala jeho touhu po filmové kariéře, konkrétně studium kinematografie, kterou měl v plánu studovat na University of Illinois v Chicagu. Jenže škola nedopatřením zaměnila jeho složku a tak Lucas Neff skončil v sekci "performing arts" mezi studenty herectví. Jeho matka, která to brala jako znamení, ho v herectví plně podpořila. A tak Lucas začal pomalu budovat svou kariéru.

Greg Garcia celostátně hledal hlavní postavu do připravovaného seriálu RAISING HOPE (Vychovávat Hope) (2010). Z více jak pěti set uchazečů si Garcia vybral Lucase a požádal ho aby za ním přiletěl do Los Angeles, kde si se svými budoucími seriálovými rodiči Marthou Plimpton a Garretem Dillahuntem vyzkoušel pár scén ze seriálu. Lucas Neff nakonec roli Jimmyho, který stráví jednu noc s holkou ze které se nakonec vyklube psychopat a matka jeho dcery, získal. V seriálu se s Lucase stává hlavní postava a hraje po boku skvělé Cloris Leachman, která hraje jeho bláznivou babičku.

Než měl však seriál premiéru na podzim roku 2010, objevil se Lucas Neff ve filmu AMIGO (2010) kde si zahrál postavu mladého vojáka Johna Saylese v příběhu odehrávajícím se uprostřed zapomenutých bažin během Filipínsko-americké války na přelomu 20. století . V létě 2010 začala televize Fox s propagací seriálu Vychovávat Hope. The L.A. Times zveřejnili velmi kladnou recenzi postavy Jimmyho Chance. Ve stejnou dobu získává i kladnou recenzi za film "Amigo" na filmových festivalech, včetně těch v Torontu a Londýně na podzim roku 2010, kde byl hodnocený jako dvojitý triumf relativního nováčka.


7.11.1985
Chicago, Illinois, USA
Lucas Neff csfd

Low LifeFear, Inc.I Love You BothGlitchIn MemoriamAmigoPříšerky v rachotěHank a jeho popelářské autoCarol's Second ActAmerican PrincessBig Chibi 6: The ShortsBig Hero 6: The Series ShortsDownward DogHráčiVychovávat HopeZvíře


Aktualizace osobnostního profilu Lucas Neff: 19.11. 2023 18:51