Sara Rue 45 let


Sara Rue je Americká televizní herečka narozená v New Yourku 26. ledna 1979. Její rodiče byli aktivní v divadelním společenství Broadway, takže spoustu času trávila v zákulisí. Sama začala svoji hereckou kariéru už od devíti let, kdy se objevila ve filmu s Kevinem Spaceym ve filmu Rocket Gibraltar (1988). Od va roky později zazářila v sitcomu Grand. Také se objevila v seriálech Roseanne, ER, nebo Chicago Hope.

Také se objevila v několika celovečerních filmech. Zahrála si po boku Sigourney Weaver ve filmu Mapa mého světa (1999), kde ztvárnila spoluvězeňkyni. V roce 2001 získala roli sestřičky v Pearl Harbour. Říká se, že původně v tom filmu hrát neměla, ale okouzlila Michaela Baye tak, že ji přivezli na Hawaii na natáčení a řekl jí, aby improvizovala a byla vtipná.

Sara je nyní zasnoubená a žije v jižní Kalifornii se svýma dvěma psy a dvěma kočkami. Když nepracuje, tak ráda čte, zahradničí nebo hraje na kytaru.


26.1.1979
New York City, New York, USA
Sara Rue csfd

Film FestPrci, prci, prcičky: Holky soběTrue Love BloomsVše pro láskuTemné úmyslyMiss DialDorfmanováMůj budoucí přítelFor Christ's SakeLáska si nevybíráNightmare at the End of the HallPokojskýSpacedNursesAbsurdistánDanny Roane: First Time DirectorPomsta je sladkáKruhGypsy 83Pearl HarborA Slipping-Down LifeMapa mého světaNowhere to GoPoslední mejdanFor My Daughter's HonorFamily Reunion: A Relative NightmareNáš milý nebožtíkRocket GibraltarB PositiveZelenáčAmerická manželkaWill a GraceSběratelé kostíKnězem na útěku


Aktualizace osobnostního profilu Sara Rue: 31.10. 2023 02:55