Elizabeth Gutierrez 45 let


Herečka a modelka narozená 1. dubna 1979 v Los Angeles, Kalifornii, USA mexickým rodičům. Je nejmladší z osmi sourozenců. Má šest sester a jednoho bratra. V jejích pěti letech se rodina odstěhovala do Mexika, kde měla Elizabeth začít studovat. Po pěti letech se vrátila do USA. Svou kariéru zahájila v roce 2003 v reality show "Protagonistas de novelas 2", kde poznala svého budoucího partnera, kubánského herce Williama Levyho. V programu The Price is Right se objevila jako modelka.

Z osmiletého vztahu s Williamem Levym vzešly dvě děti - syn jménem Christopher Alexander, který se narodil v březnu 2006 a dcera Kailey, která se narodila v březnu 2010. V letošním březnovém čísle People en Espaňol připustila, že ona a herec měli v poslední době nějaké neshody. "Jsme lidské bytosti, které procházejí vzestupy a pády. Jsme normální pár, někdy je dobře, někdy ne." Hnědooká blondýna, 175 cm vysoká kráska, v současnosti prochází nelehkým obdobím, v květnu 2011 pár ohlásil rozchod. Vzhledem k nedávným společným fotografiím není zřejmě definitivní.


1.4.1979
Los Angeles, California, USA
Elizabeth Gutierrez csfd

El Fantasma de mi NoviaEl Rostro de la VenganzaEl Fantasma de ElenaCorazón salvajePravá tvář vášněAcorraladaOlvidarte JamásThe New Price Is Right


Aktualizace osobnostního profilu Elizabeth Gutierrez: 30.10. 2023 19:33