Barry Evans (1943 - 1997)


Celým jménem Barry Joseph Evans se narodil v anglickém městě Guildford roku 1943 jako opuštěné dítě. Ranný věk prožil na internátních školách, které spravují charitativní organizace ve Velké Británii a právě zde byl nalezen jeho herecký talent při školních divadelních hrách, kde si Barry zahrál většinou hlavní roli. Studoval na Italia Conti Academy of Theatre Arts v Londýně a posléze vyhrál stipendium na školu The Royal Central School of Speech and Drama, kde studovala například herečka Kathleen Turner nebo známý herec Laurence Olivier a mnoho dalších hereckých osobností.

Po televizním seriálu Emery Presents: Legacy of Murder v období osmdesátých let nakonec  Barry Evans přerušil svou hereckou kariéru a rozhodl se pro práci taxikáře v oblasti Leicestershire. K filmu se ještě vrátil v roce 1993 v The Mystery of Edwin Drood, kde si zahrál vedlejší roli. Poté v roce 1997 byl nalezen ve svém bungalovu za záhadných okolností mrtev a jeho úmrtí je dodnes nevyjasněno.


18.6.1943
Guildford, Surrey, England, Velká Británie
11.2.1997
Melton Mowbray, Leicestershire, England, Velká Británie
Barry Evans csfd

The Mystery of Edwin DroodAdventures of a Taxi DriverUnder the DoctorJourney to MurderDie Screaming, MarianneAlfréd VelikýBílý autobusHere We Go Round the Mulberry BushMuch Ado About NothingMind Your LanguageEmery Presents: Legacy of MurderCrown CourtDoctor at LargeDoktor v doměJourney to the UnknownDee TimeThe BaronCrossroadsRedcapLove Story


Aktualizace osobnostního profilu Barry Evans: 3.11. 2023 12:23