Catherine Hicks 72 let


Catherine se narodila 6.8.1951 ve městě jménem Scottsdale v Arizoně. Divadlu se začala věnovat během studií angličtiny a bohosloví v St. Mary's Notre Dame a pak absolvovala dvouletou hereckou konzervatoř při Cornell University ve státě New York. Po boku Jacka Lemmona se představila na Broadwayi v komediálním dramatu Bernarda Sladea Hold a úspěch slavila také na jevišti v Baltimore ve hře Noëla Cowarda Tento smích a jako Blanche DuBois v dramatu Tennessee Williamse Tramvaj do stanice Touha.

Upozornila na sebe mj. v hororu DĚTSKÁ HRA (r. T. Holland), kde ztělesnila vdovu Karen Barcleyovou, kterou smrtelně ohrožuje oživlá panenka jejího synka. Vytvořila také postavu reverendovy manželky a matky několika dětí v rodinném TV seriálu Seventh Heaven (1996, Sedmé nebe - ČTV).


6.8.1951
Scottsdale, Arizona, USA
Catherine Hicks csfd

ReachThe Legend of Alice FlaggA Christmas ReunionWin, Lose or LoveThe Dog Who Saved EasterNebezpečná touhaSvatba o VánocíchA Christmas Wedding TailBorderline MurderDorfmanováGame Time: Tackling the PastGhost Phone: Phone Calls from the DeadYour Love Never FailsElf Sparkle and the Special Red DressThe Genesis CodeCizinka s mou tváříJmenuji se JerryJedovatý břečťan 4: Tajné společenstvíNa věčné časyEight Days a WeekTurbulenceAnimal RoomDillinger and CaponeRedwood CurtainUp to No GoodMiláčku jsem po smrtiSen láskyRunning Against TimeRuce pryč od mé dcerySpySuvenýrDětská hraTajna manastirske rakijeLike Father Like SonŽhavá lagunaPeggy Sue se vdáváStar Trek IV: Cesta domůFever PitchGarbo mluvíNa ostří nožeHappy EndingsBetter Late Than NeverÚdolí smrtiJacqueline Susann's Valley of the DollsTo Race the WindLove for RentSparrowJJ Villard's Fairy TalesPushedSedmé nebe


Aktualizace osobnostního profilu Catherine Hicks: 2.11. 2023 22:23