Megan Follows 56 let


Megan se narodila 14. března 1968 v Torontu (Kanada). Celé její jméno zní Megan Elizabeth Laura Diana Follows. Pochází ze čtyř dětí a je v podstatě z herecké rodiny – její táta Ted Follows, maminka Dawn Greenhalghová i sestra Samantha jsou herci, její druhá sestra je producentka a spisovatelka a bratr Laurence je také producent.

Představitelka Anny má dvě děti s Christopherem Porterem, kterým dali jména Lyla-Anne (nar.1991) a Russell (nar 1995). Jejich manželství ale vydrželo jen 4 roky, a to v letech 1991-1995, kdy se rozvedli. V současné době je Megan provdaná za kanadského herce Stuarta Hughese. Žijí spolu a Meganinými dětmi střídavě v rezidenci v Los Angeles a v Torontu. Megan má nyní dvojí občanství (Kanada/USA).


14.3.1968
Toronto, Ontario, Kanada
Megan Follows csfd

Lie ExposedCesta pirátaHard DriveBooky's CrushBooky & the Secret SantaSnídaně se ScotemBooky Makes Her MarkShaniaChristmas ChildCo provedla KatyDětská srdcePíseň prérieVidláci v RuskuLive to AirNezvěstná MollyThe Stork DerbyAnne of Green Gables: The Continuing StoryReluctant AngelMajor CrimeVe stínu piánaRomeo & JulietWenn Schweine fliegenThe ChaseÚnos Peggy AnnBack to Hannibal: The Return of Tom Sawyer and Huckleberry FinnLouskáčekTěžký spánekChampagne CharlieTermini StationA Time of DestinyKdo seje vítrAnna ze Zelených vršků: Další osudySeasonal DifferencesStackingShattered If Your Kid's On DrugsSin of InnocenceAnna ze Zelených vrškůStříbrná kulkaHokejová nocJen's PlaceMating Season, TheKráličí noraRanč HeartlandThe Republic of SarahOctober FactionWynonna EarpKrálovství


Aktualizace osobnostního profilu Megan Follows: 10.11. 2023 08:41