Roger Casamajor 47 let


Roger Casamajor se narodil v roce 1976 v Pyrenejích. Začal své herecké studium v Andoře a po dobu pěti let se s divadelní společností Somhiteatre toulal po celém Katalánsku. Účinkoval v hrách jako The Shawl (David Mamet), A Respectable Wedding (Bertold Brecht), nebo Farses Medievals.

Po ukončení hereckých studií se zcela zaměřil na svou kariéru herce, kdy se objevil ve více než deseti filmech jako NUBES DE VERANO (Felipe Vega), FAUNŮV LABYRINT (Guillermo del Toro), PA NEGRE (Agustí Villaronga), HENRY IV (Jo Baier; Bestezuelas), i v TV seriálech (MAR DE FONS, VIA AUGUSTA, VENTDELPLÀ, INFIDELS), TV filmech (DESPRES DE LA PLUJA, COMIDA PARA GATOS, SINCOPAT, MARIÑEIRA, TERRA BAIXA) a divadelní hrách (El tinent d'Inishmore, Carnaval, Jo SoC Un Altre, La Nit MES Freda, Pedra de Tartera, La Nostra Classe).


17.12.1976
La Seu d'Urgell, Lleida, Cataluña, Španělsko
Roger Casamajor csfd

El frío que quemaPoslední hra o zlatoQuico Sabaté: sense destíEl vientre del marTierrasUpírka z BarcelonyL'Enigma VerdaguerVšichni to vědíEl elegidoLaiaClara Campoamor. La mujer olvidadaTerra baixaBestezuelasJindřich IV. NavarrskýTmavý chlébMariñeira, AEl coronel MaciàFaunův labyrintLocos por el sexoAmor idiotaNubes de veranoEstrella del surGuerrerosLa casita Blanca. La ciudad ocultaHolanďanův ostrovSalvajesMořeLa mesíasMoebiusHáčkoGran NordPacovo mužstvoVentdelplàElefants blancsGente cerca14 Premis GaudíVersión españolaContinuarà...Cinema 3


Aktualizace osobnostního profilu Roger Casamajor: 20.4. 2024 00:53