Ashley Fink 37 let


Ashley pochází z Houstonu v Texasu. Herectví se věnuje od svých čtyř let. Její rodina se záhy přestěhovala do Los Angeles, kde Ashley začala navštěvovat uměleckou školu. Prvního úspěchu dosáhla rolí ve filmu FAT GIRLS, který byl hitem na Filmovém festivalu Tribecca. Ashley se tak stala typovou představitelkou tlustých amerických holek, ale Ashley se také stala inspirací pro mnohé dívky, že i přes svou váhu si mohou jít za svým snem.

Kromě herectví se věnuje i produkci, natočila krátký film jménem OLIVIA. Uvidíme, kam Ashley kariéra zavede, zda se dokáže oprostit od své typové škatulky a objeví se i ve filmu, kde bude moci ukázat šíři svého talentu.


20.11.1986
Houston, Texas, USA
Ashley Fink csfd

The Undertaker's WifeThe Opening ActA Merry Christmas MatchThe Turkey BowlFalešná snoubenkaAll About EvilThe Accidental Death of Joey by SueZase ona!HackettFat GirlsNámořní vyšetřovací služba L. A.CO / KDYBYGleeMyšlenky zločinceTajný život K.C.Kurz sebeovládáníAustin a AllyHugeHung - Na velikosti záležíMake It or Break ItGilmorova děvčataPohotovostGlee Live! 3DTalkshow with Spike Feresten


Aktualizace osobnostního profilu Ashley Fink: 20.11. 2023 00:34