Taylor Cole 39 let


Taylor Cole se narodila v Arlingtonu, Texas. Zde také navštěvovala střední školu a byla členkou volleyballového týmu, se kterým hodně cestovala. Už na střední škole si všimli její vyjímečné krásy a poměrně brzy tak začala její kariéra coby modelky. Díky tomu už jako mladá studentka cestovala po světě na místa jako například Austrálie, Itálie nebo Francie. V této kariéře následovně pokračovala, později se za prací přestěhovala do New Yorku. Objevila se např. v reklamách na Old Spice apod.

Její herecká kariéra pokračovala objevením se v klipech od zpěváků Ryan Carbera "True" nebo třeba Papa Roach "Scars". Také hostovala v seriálech jako NUMB3RS, CSI: CRIME INVESTIGATION NEBO SUPERNATURAL.

Její první větší rolí, byla Desiree Cartier v horrorovém remaku APRIL FOOL'S DAY. Také se objevila ve snímku s Johnem Cenou, 12 ROUNDS. Tyto role vedly k dalším účastem v několika amerických seriálech, vždy však šlo pouze o epizodní role. Posledními velkými filmy, ve kterých se Taylor objevila byly NÁHRADNÍCI a ZELENÝ SRŠEŇ, i zde šlo ale o menší role.

Zlom ale možná přišel až s nabídkou jedné z hlavní rolí v seriálu THE EVENT, Vicky Roberts. Taylor hraje bývalou agentku CIA, která ale nyní pracuje jako soukromý žoldák pro tajemnou mimovládní organizaci, která stojí za řadou únosů a podezřelých nehod. Postupně její role ale zesílila a z původně záporné postavy, je ve finále seriálu protagonistkou a přidala se tak k dalším hlavním hrdinům tohoto nyní končícího seriálu.


29.4.1984
Arlington, Texas, USA
Taylor Cole csfd

Aloha HeartLong Lost ChristmasPumpkin EverythingMaking Spirits BrightMy True FairytaleOne Winter WeddingSouth Beach LoveMatching HeartsUnlocking ChristmasZáhady Ruby Herringové: Karta smrtiOne Winter ProposalZáhady Ruby Herringové: Němý svědekZáhady Ruby Herringové: Smrtící koktejl1st BornFalling for YouOne Winter WeekendChristmas Festival of IceObraz láskyLáska prochází žaludkemMůj letní princPerfektní vojákPravda pod povrchemVánoce v HomesteaduKrevní poutoDumbbellsThe Ganzfeld HauntingKazatelovy hříchyMelvin SmartyZelený sršeňThe Violent Kind12 kolAmeričan v ČíněDealerV cíli čeká smrtZlomyslný aprílRozjeď to naplnoSalvationPůvodníDruhá šanceHráčiKnězem na útěkuCastle na zabitíLovci duchů


Aktualizace osobnostního profilu Taylor Cole: 12.3. 2024 00:30