Karin Baal 83 let


Karin Blauermelová vyrůstala v tížívých sociálních poměrech. Rodina postrádala otce, její matka musela pracovat a část svého dětství strávila Karin u babičky. Po základní škole se učila švadlenou a módní návrhářkou. V roce 1956 se zúčastnila konkurzu na film DIE HALBSTARKEN. Karin bez hereckého vzdělání konkurz vyhrála a obdržela tříletou smlouvu. V DIE HALBSTARKEN, dnes již kultovním filmu, řazeným němci na 48. místo, ztvárnila blonďatou rebelku. O dva roky později si střihla vedlejší roli v DAS MÄDCHEN ROSEMARIE. Toto sociální drama bylo inspirováno životem nejznámější německé prostitutky - Rosemarie Nitribittové.

V roce 1960 se provdala za hereckého kolegu z filmu DIE HALBSTARKEN Karlheinze Gaffkuse, z kterým měla syna. V roce 1962 si po rozvodu vzala herce Helmutha Lohnera. Z tohoto manželství pochází rakouská herečka Therese Lohnerová a manželství se v roce 1977 rozpadlo. Jejím třetím manželem se stal herec Volker Eckstein, který zemřel roku 1993 a jeho smrt Karin velmi zasáhla. Po těžké krizi uzavřela roku 2000 čtvrtý sňatek s o 30 let mladším Cevdetem Çelikem. Toto manželství bylo roku 2004 rozvedeno a herečka nyní žije v Berlíně.


19.9.1940
Berlín-Wedding, Německá říše
Karin Baal csfd

Nezapomeň na měHurenkinderSieben Tage SonntagFliege hat AngstMýlit se je sexyVinzentHaus ohne FensterNavždy ztracenaBetty - krásná jako smrtSassTunel5 Stunden Angst - Geiselnahme im KindergartenKomisařka Rosa Roth - Ztracený životZu treuen HändenCosima's LexikonKruhy láskyScheidung a la carteDer neue MannMarlenekenDer letzte GastBělinka - ďáblova dceraDer Passagier - Welcome to GermanyDann ist nichts mehr wie vorherFräulein von damals, DieRosa LuxemburgAbschiebung, DieDer GalaxenbauerLe dernier civilLiebe ist kein ArgumentModrovousTausend AugenTraumlageUnternehmen Arche NoahDer Mann auf der MauerDie JägerDesperado CityEngel aus EisenLili MarleenLolaIn Prag und anderswoDesperadoDrei FreundinnenWo die Liebe hinfälltWunder einer NachtHaus der FrauenŠtěstí nepadá z nebeErikas LeidenschaftenHaus ohne HüterEin für allemalSolange: Teror v dívčí školeZum Diktat, Miss SmithHannibalDer Hund von Blackwood CastleTragödie auf der JagdEin Mädchen von heuteGanovenehreGespensterHerr Puntila und sein Knecht MattiMann aus Brooklyn, DerMichael Kramer


Aktualizace osobnostního profilu Karin Baal: 17.11. 2023 22:02