Nora Mojsejová 65 let


Nora Mojsejová, za svobodna Pischová se narodila 12. října v roce 1958 v okrese Prešov. Jako malá se s rodinou přestěhovala do Košic, kde v roce 1976 odmaturovala na obchodní akademii a poté vystřídala několik zaměstnání, hlavně v ekonomickém oboru. Její poslední zaměstnání, než začala podnikat, bylo ve Slovenské spořitelně, kde pracovala za přepážkou, poté se vrhla na již zmíněné podnikání a to ve finanční sféře. V té době se vdala za podnikatele Kassaia, se kterým žila 15 let.

V roce 2008 založila Nora společnost Nora Fashion, ve které také sama působí jako návrhářka. Móda, kterou její společnost produkuje je však určena jen vybraným zákazníkům. Šaty jsou šité z exkluzivních látek a často jsou vykládané kameny od Swarovského. Průměrná cena jednoho modelu je prý kolem 20 000 korun. V roce 2009 byla Nora obviněná z daňových podvodů a v prosinci měli velmi vážné manželské problémy, což bylo velmi vděčné téma pro slovenský tisk. Momentálně je Nora hlavní postavou nové reality show ŠÉFKA, kde 16 lidí soupeří o pozici top managera s ročním platem 100 000 dolarů v její společnosti Nora Fashion.


12.10.1958
Trenčín, Československo
Nora Mojsejová csfd

Nora talkshowBez ubrouskuNákupní maniačkyNávrat kráľovŠéfkaShow Jana KrauseTOP STARČápi s mákemTOP STAR magazínČo na to Mojsejovci?Nákupná horúčkaMojsejovciDomáca horúčkaUvolněte se, prosímNikdo není dokonalýSlaytiiina ft. Nora Mojsejová: Nedajte sa Ojeb*ť


Aktualizace osobnostního profilu Nora Mojsejová: 26.1. 2024 19:42