Andrea Del Boca 58 let


Andrea Del Boca se narodila 18.října v roce 1965 v Buenos Aires v Argentině, je herečka a zpěvačka. Pochází z herecké rodiny její otec Nicolas Del Boca je producent a režisér, její sestra Anabella Del Boca ji navrhuje šaty , manžel její sestry je slavný scenárista tele-novel Enrique Torres, její matka je její osobní asistentka , její bratr Adrian Del Boca žije v USA v Miami. Andrea si mimo herectví rozvíjela i svojí pěveckou kariéru.

Pak přišla tele-novela Celeste (1991), kde hrála hlavní roli s Gustavem Bermúdezem, a ve které účinkovali i herci Osvaldo Guidi, Arturo Maly, pote přišlá tele-novela Antonella (1991) kde jsi opět zahrála hlavní roli s Gustavem Bermúdezem, tento serial běžel i na českých obrazovkách . V Roce 1994 jsi zahrála v seriálu Perla Negra (Čierna Perla) (1994) kde jsi zahrála hlavní rolí po boku Gabriela Corrada v seriálu účinkovali i herci jako jsou María Rosa Gallo,Norberto Diaz ,Facundo Arana ,Gino Renni a další, tento serial běžel i na slovenských obrazovkách. A v roce 1996 jsi zahrála cikánku v seriálu Zingara (1996) kde opět hraje hlavní roli s Gabrielem Corradem a kde účinkují herci jako jsou María Rosa Gallo, Gino Renni , Lydia Lamaison, Facundo Arana, ještě předtím ale účinkovala v seriálu Chiquititas (1995) a v roce 2010 jsi Andrea zahrála v Alguien que me quiera (2010) s Osvaldem Laportem .

Andrea Del Boca také nazpívala k telenovelám Estrellita Mia (1987), Celeste (1991), Antonella (1991), Perla Negra (1994) Zingara (1996) úvodní písně. Andrea je známa jako královna telenovel , její telenovely byly dokonce vysílány i v Izraeli a Arabských Zemích. Jeto třetí dcera režiséra Nicolase Dela Boca a Anny Marií Castro. Andrea měla čtyři partnery: první byl herec a zpěvák Jose Luis (Silvestre), druhý byl režisér Raul de la Torre , tento vztah trval asi šest let. Třetí byl americký podnikatel Jeffrey Sachs, s ním trval vztah asi tři roky. Čtvrti vztah měla taký z podnikatelem Ricardem Biasotti. Její vztah s ním ovšem také ztroskotal, zůstala s ním těhotná. V roce 2000 porodila holčičku a dala ji jméno Anna po své matce.


18.10.1965
Buenos Aires, Argentina
Andrea Del Boca csfd

Un buen díaViva High School Musical ArgentinaAparienciasFunes, un gran amorCien veces no deboDías de ilusiónEl virgo de VisantetaUn mundo de amorPor amor a vosMujeres asesinasEl sodero de mi vidaChiquititasZíngaraPerla negraCeleste, siempre CelesteAntonellaCelesteEstrellita míaLos especiales de ATC


Aktualizace osobnostního profilu Andrea Del Boca: 19.4. 2024 15:42