Kathryn Prescott 32 let


Kathryn se narodila v Southgatu v Anglii, 4.června 1991, jako jedno z dvojčat Prescottových. Velké podoby mezi sestrami Kathryn a Megan filmaři také často využívají. Obě dívky se poprvé objevily před kamerou v červnu 2008, když ztvárnily dvojčata Amy a Charlotte Wilcox v epizodě "Dare, Double Dare, Truth" seriálu DOKTOŘI. Začátkem roku 2009 byly vybrány pro role dvojčat Fitchových v druhé generaci populárního seriálu SKINS, jenž pojednává o problémech moderních teenagerů.

V roce 2010 se poprvé bez sestry objevila v pilotním dílu seriálu GOTH, ve kterém by se měla objevovat i do budoucna. V letošním roce (2011) by si také měla zahrát v prvním celovečerním filmu své kariéry, akčním hororu LETHAL a také bylo potvrzeno, že se vrátí ke své dosud nejslavnější roli Emily Fitchové v celovečerní verzi seriálu SKINS, který by měl rozvést, co se s postavami obou oblíbených generací událo poté, co se s námi rozloučily na televizních obrazovkách.


4.6.1991
Londýn, England, Velká Británie
Kathryn Prescott csfd

PolaroidPsí poslání 2DudeNoc šílených matekTo the BoneLethalThe HiveNemocnice New AmsterdamZelenáčNepohádkyThe Son24 Hodin: NezastavitelnýFinding CarterThe DovekeepersKrálovstvíCena za lidskostSkinsMonroeLee Nelson's Well Good Show


Aktualizace osobnostního profilu Kathryn Prescott: 3.4. 2024 02:10