William Levy 43 let


William Gutiérrez Levy se narodil 29. srpna 1981 ve městě Cojimar (Kuba) a je nejstarší ze čtyř sourozenců. Je židovského původu po dědečkovi z otcovy strany. Ve svých 15 letech legálně emigroval do Spojených států amerických, kde jeho otčím získal politický azyl. Při studiu na střední škole se věnoval baseballu, což mu pomohlo získat stipendium na vysoké škole. Začal studovat obor řízení podniku, ale po dvou letech studium přerušil a vstoupil do zábavního průmyslu.

Svoji hereckou kariéru začal účinkováním v telenovelách natáčených v Miami produkovaný společností Venevisión Internacional, které se vysílaly především ve spojených státech. Debutoval v OLVIDARTE JAMÁS. V roce 2005 vystoupil v Centro de Bellas Artes v San Juan v Porto Ricu ve hře La nena tiene tumbao. Dalším krokem v jeho herecké kariéře bylo pozvání televizní producentky Carly Estrada. Nabídla mu účinkovaní v mexické mýdlové opeře z dob pirátů nazvané PASIÓN, kde hlavní roli ztvárnila Susan González y Fernando Colunga (známá z telenovely Esmeralda). Jeho výkon v roli Vasca byl tak přesvědčivý, že mu televizní společnost nabídla hlavní roli v telenovele CUIDADO CON EL ÁNGEL, kde si zahrál vedle Maite Perroni.

V roce 2008 debutoval v kinech ve filmu RETAZOS DE VIDA ekvádorské režisérky Viviana Cordero. Film se natáčel v Guayaquil v Ekvádoru. V roce 2009 si zahrál spolu s Jaqueline Bracamontes v telenovele SORTILEGIO, nové verzi telenovely z roku 1985 nazvané Tú o nadie. Ztvárnili zde jeden z nejhezčí páru seriálů tohoto typu. Svůj hlas herec propůjčil v roce 2009 postavě kosmonauta „Kapitána Charlese Chuck Bakera“ ve španělské verzi animovaného snímku PLANETA 51.

Od listopadu 2009 do února 2010 vystoupil ve hře Un Amante a la Medida, která byla uvedená v několika mexických městech. V roce 2010 se stal tváří módní značky Dolce & Gabbana. Ve stejném roce natočil telenovelu TRIUMFO DE AMOR, kde se opět objevil po boku Maite Perroni. Stejně tak se objevil ve třetí řadě seriálu MUJERES ASESINAS. V prosinci 2010 vyšel do prodeje kalendář na rok 2011 s hercovými fotkami. V roce 2011 vystoupil v hudebním videu zpěvačky Jennifer López k písni I´m into you.


29.8.1980
Havana, Kuba
William Levy csfd

South Beach LoveEn Brazos de un AsesinoEl Fantasma de mi NoviaA Change of HeartCindereloThe VeilResident Evil: Poslední kapitolaTerm LifeThe Single Moms ClubZávisláMontecristoVuelve a míCafé Con Aroma de MujerStarLa TempestadMujeres asesinas 3Triunfo del amorSortilegioNespoutaný andělAcorraladaPasiónOlvidarte JamásPlaza SésamoJennifer Lopez - I'm Into You ft. Lil WayneIn DreamsPremios JuventudDish NationThe ChewDancing with the StarsGood Day L.A.


Aktualizace osobnostního profilu William Levy: 30.10. 2023 16:15