Amy Steel 63 let


Amy Steel se narodila v roce 1963 ve West Chester v Pennsylvánii a první krok na své cestě na filmové plátno učinila o deset let později, kdy začala navštěvovat Westtown School of Dramatic Arts. Po dvou letech se připojila k divadelnímu souboru Barley-Sheaf Players a objevila se ve dvou jejích představeních. Divadlo pak dočasně opustila kvůli studiu na prestižní Kent School v Connecticutu, kde strávila tři roky po nichž nastoupila na malou školu na floridské Palm Beach a věnovala se tu studiu komunikací a televizního a rozhlasového vysílání. Zde si jí všiml John Casablancas, ředitel Elite Model Agency a odstartoval její kariéru v modelingu.

Její další kariéra byla převážně televizní, přičemž jen zřídka dosáhla na hlavní roli (čestnou výjimkou budiž televizní drama FIRST STEPS (1985), ve kterém ztvárnila postiženou dívku). Objevila se také v několika reklamách a jednorázově si zahostovala v řadě úspěšných seriálů (v první řadě Rodinných pout odpanila postavu Michaela J. Foxe) a v roce 1986 se vrátila k hororovému žánru vedlejší rolí v netradičním slasheru APRIL FOOL´S DAY.


3.5.1960
Pennsylvania, USA
Amy Steel csfd

Čas vzpomínekKometaValerie FlakeOpuštěná a podvedenáRay Alexander: Chuť na spravedlnostThe InnocentPerry Mason: Příběh přelétavého RomeaPlay NiceCo se stalo s Baby Jane?The Red SpiderChoď jako člověkHome FiresAprílFirst StepsBez šanceWomen of San QuentinPátek třináctého 3Pátek třináctého 2Ángeles gordosJAGMiléniumNemocnice Chicago HopeDiagnóza vraždaKutil TimZmijeJake a TlusťochA-TeamFor Love and HonorRodinná poutaThe Powers of Matthew StarAll My ChildrenU nás ve SpringfielduCrystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13thHis Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13thScream Queens: The E! True Hollywood Story


Aktualizace osobnostního profilu Amy Steel: 9.3. 2024 03:43