Jonathan Tucker 41 let


Jonathan Moss Tucker je americký herec narozen 31. května roku 1982 v Bostonu, ve státě Massachusetts. Je synem Paula Hayese Tuckera, výtvarného odborníka na francouzký impresionismus a Claude Moneta, kurátora, spisovatele a univerzitního profesora, a Maggie Moss-Tuckerové, marketingové analytičky. Jeho otec pochází z irsko-katolické rodiny, a proto Jonathan vyrůstal v irské čtvrti Charlestown v Bostonu. Avšak chodil na základní školu The Park School v Brooklynu. V Bostonu navštěvoval balet a už ve třetí tříde si zahrál Fritze ve hře Louskáček. Také byl vyfocen v kalendáři Bostonského baletu a studoval uměleckou školu Thacher School v Ojai, ve státě Kalifornie, kterou absolvoval v roce 2001. Dále vystudoval Kolumbijskou univerzitu, kam byl předčasně přijat.

Jedním z nejznámějších filmů s Jonathanem Tuckerem je horor TEXASKÝ MASAKR MOTOROVOU PILOU z roku 2003. V dalších letech jsou to filmy AMERIČAN a RUKOJMÍ, v němž si zahraje po boku s Brucem Willisem, ovšem každý na jiné straně zákona. V roce 2008 se objevuje v hlavní roli hororového snímku RUINY a o rok později v uznávaném dramatu VERONIKA SE ROZHODLA ZEMŘÍT, v roli Edwarda.

Během své herecké kariéry si Jonathan zahrál i spostu epizodních rolí v seriálech PŘEDČASNÉ VYDÁNÍ, ADVOKÁTI, ZÁKON A POŘÁDEK: ÚTVAR PRO ZVLÁŠTNÍ OBĚTI, KRIMINÁLKA LAS VEGAS a ODPOČÍVEJ V POKOJI.


31.5.1982
Boston, Massachusetts, USA
Jonathan Tucker csfd

God Is a BulletPalmy a stožáryCharlieho andílciHigh MoonMeskadaTři dny ke svoboděVánek osuduAngličan v New YorkuVeronika se rozhodla zemřítRuinyCherry CrushV údolí ElahLove Comes to the ExecutionerPulsRukojmíAmeričanMistr zločinuTexaský masakr motorovou pilouTanec v doměTemná voda100 sladkých holekSmrt panenPan MuzikaSpáčiUloupená srdceBlb a blbecOzvěnyDebrisMonsterlandWestworldMěsto na kopciSněží!Američtí bohovéKingdom


Aktualizace osobnostního profilu Jonathan Tucker: 11.11. 2023 12:52