Moran Atias 43 let


Moran se narodila v izraelské Haifě rodičům marocko židovského původu. V 15 letech se objevila v izraelské show pro mladé nazvané OUT OF FOCUS. Její plán sloužit v izraelských obranných jednotkách zhatila v 17 letech diagnostikovaná meningitida. Moran se poté rozhodla přesídlit do Německa, kde chtěla nastartovat svoji mezinárodní modelingovou kariéru. Kariéra modelky ji poté zavedla do Itálie, kde byla pro modelingový svět objevena a začala pracovat pro Roberta Cavalliho. Poté, co si vybudovala úspěšnou kariéru modelky, se rozhodla zkusit také profesi herečky.

Moran se věnuje také charitativní činnosti: zúčastnila se dobrovolnické mise po zemětřesení na Haiti v roce 2010, kdy pomáhala s evakuaci obětí zemětřesení na Floridu. V pomoci občanům Haiti pak pokračovala i při dalších charitativních projektech a akcích. Moran mluví plynně třemi jazyky: hebrejsky, anglicky a italsky.


9.4.1981
Haifa, Izrael
Moran Atias csfd

Zarim MushlamimSmrtící rychlostA Stand Up GuyTen třetíCrazy EyesKavod (Honor)Tři dny ke svoboděOggi sposiZemě ztracenýchZohan: Krycí jméno KadeřníkArmáda démonů: Matka slzRůže pouštěDny láskyGasAnimal KingdomThe VillageDoktoři24 Hodin: NezastavitelnýTyranKriminálka MiamiPravidla zasnoubeníVe službách FBIKriminálka New YorkHavárieIl bene e il male


Aktualizace osobnostního profilu Moran Atias: 11.11. 2023 10:24