Nikol Kouklová 34 let


Narozena se v Praze. Herectví se začala věnovat v roce 1998 jako žákyně dramatického kroužku na Základní umělecké škole v Praze u Z. Oubramové. V 11 letech byla přijata na taneční konzervatoř, ale po pár dnech se rozhodla z taneční školy odejít, protože se jí nezdálo, že by pro ní tanec bylo to pravé povolání. Zůstal však její velkou vášní a dodnes se mu intenzivně věnuje (studium na New Yorské škole Stella Adler Studio of Acting, spolupráce s DAP Company, Surrealis company, externí spolupráce ve Vinohradském divadle, Divadlo Archa apod.). Mezi její další zájmy patří např. zpěv, blogování (www.femmearmeria.com) nebo cestování.

Z jejích filmových zkušeností jmenujme např. Normal (2008, Ida Reughter, J.Šefčík), Holka 180 (2010, Lucina, T.Mielnik) nebo film Lovci a oběti (2013, Karin, D.Beránek). Zahrála si také v několika českých seriálech z nichž nejvýraznější příležitost dostala v Ordinaci v růžové zahradě, kde ztvárnila postavu Barbory Barešové. Spolupracovala také se zahraničními produkcemi na projektech Die Rebellin (2009, Waitress, U.Wieland), Royal Affair (2012, Catherine The Booth, N.Arcel), 1854 (2013, Maid, O.Bornedal) a Legends (2015, Adriana Varga, J.Jones).


2.1.1990
Praha, Československo
Nikol Kouklová csfd

BastardBratřiPastHraZoufalé ženy dělají zoufalé věciZločin v PolnéLovci a obětiKrálovská aféraDie RebellinNormalProtektorPohádkové počasíSpecialistéStíny v mlzeŠéfka1. MISEModrý kódTátové na tahuV.I.P. vraždyOhnivý kuřeDrazí sousedéNa voděPoldaLegendaSvatby v BenátkáchCesty domůOrdinace v růžové zahraděComebackOšklivka KatkaVelmi křehké vztahyFilmový festival13. komnataAnna Julie Slováčková - PosedláPerutě - Žij a tancujJakub a jeho pánFancy FrequencyAž do dnaLovebookMáme rádi ČeskoSama domaSnídaně


Aktualizace osobnostního profilu Nikol Kouklová: 18.4. 2024 03:45