Wojciech Zieliński 44 let


Narodil se 23. dubna 1979 v polské Lodži. Než se stal hercem, Wojciech Zielinski vystudoval vysokou školu technického zaměření, kterou také po pěti letech úspěšně zakončil. Poté se rok podílel na budování sítě hypermarketů v Polsku, jelikož si nestihl podat včas přihlášku na hereckou školu. O rok později se dostal na fakultu herectví filmové školy PWSTiTV v Lodži, kde v roce 2004 absolvoval.

Ztvárnil jednu z hlavních rolí ve filmu KŘTINY režiséra Marcina Wrony, který se stal vítězným snímkem soutěže Nová Evropa 18. ročníku filmové přehlídky Febiofest (2011).


24.4.1979
Łódź, Województwo łódzkie, Polsko
Wojciech Zieliński csfd

Dnes v noci spíš se mnouWieleżyński. Alchemik ze LwowaZygielbojmova smrtFisheyeFuriozaFízlové 3: Ve jménu zásad1800 gramówKurýrTak chutná PhoMarszałekMuž s magickou krabičkouSmířeníVolyňČervený pavoukAgnieszkaSłużby specjalnePoslední patroDozvukySupermarketHuśtawkaKontrymKřtinyNie opuszczaj mnieNie ten człowiekGry operacyjneIdealny facet dla mojej dziewczynyMoja krevNulaMord założycielskiŚwiadek koronnyHledáníDotknij mnieKiedy ślub?Emigracja XDFuriozaGang zelené rukavičkyKomisarz MamaOblevaChyłka - Rewizja


Aktualizace osobnostního profilu Wojciech Zieliński: 19.4. 2024 11:09