Barbara Nesvadbová 49 let


Barbara Nesvadbová se narodila 14. ledna 1975 v Praze. Oba její rodiče jsou doktoři. Matka Libuše Nesvadbová se stará o emigranty a etnické menšiny a otec Josef Nesvadba (*1926- +2005), byl spisovatelem vědeckofantastické literatury. Barbara vystudovala gymnázium a později i vysokou školu žurnalistiky na Universitě Karlově. Je spisovatelkou několika románů a fejetonů a spolupracuje s časopisy Xantypa, Playboy a její díla vycházejí i v německé verzi časopisu Cosmopolitan.

Roku 2007 byl podle jedné její knihy natočen film, který nese stejný název, jako samotné dílo autorky BESTIÁŘ, kterého se ujala režisérka Irena Pavlásková, držitelka mnoha mezinárodních ocenění. Ve filmu si zahrálo spoustu známých a uznávaných herců, jako např. Karel Roden, Marek Vašut, Tomáš Matonoha, Miroslav Etzler, Kryštof Hádek nebo Petr Vondráček, ale mohli jsme zde spatřit i samotnou Báru Nesvadbovou. Bestiář získal spousty ocenění, díky kterým se řadí mezi nejlepší české filmy posledních let.


14.1.1975
Praha, Československo
Barbara Nesvadbová csfd

PohádkářBestiářPřítelkyněFace to FaceKoptashowMartaŽivot ve hvězdáchMoje místaMetropolitánekPolívka na víně7 pádů Honzy DědkaMáme dítěProminentiProstřeno!Rozmarná léta českého filmuTOP STARMr. GSTOP STAR magazínUvolněte se, prosímMuži podle NesvadbovéKrásný ztrátyVěštírnaNikdo není dokonalýSama doma13. komnataTajemství lásek slavnýchTajemství bulváru - lidé kolem nějTajemství dětí slavných rodičůFilm o filmu BestiářStylista


Aktualizace osobnostního profilu Barbara Nesvadbová: 10.11. 2023 18:22