Holliday Grainger 36 let


Celým jménem Holliday Clark Grainger se narodila 27. března 1988. Pochází z anglického Didsbury, ale částečně je italského původu. Nyní Grainger žije se svou matkou Gian v Manchesteru. V letech 1999-2006 navštěvovala Parrs Wood High School a v roce 2007 začala se studiem Anglické literatury na University of Leeds. Díky vášni pro hraní se však nakonec rozhodla pro Open University.

Kromě televizních seriálu ji můžeme vidět také v dramatu JANA EYROVÁ společně s Miou Wasikowski a Michaelem Fassbenderem nebo ve filmu BEL AMI s Robertem Pattisonem a Umou Thurman. V roce 2012 byla obsazena do menší role baronky Shilton v dramatu ANNA KARENINA.

V červnu 2011 získala roli Estelly ve filmu Mika Newella GREAT EXPECTATIONS po boku Jeremyho Irvina a Heleny Bonham Carter. Film byl promítán v Torontu na Mezinárodním filmovém festivalu 2012 a svou evropskou premiéru měl na filmovém festivalu BFI v Londýně. U nás jej můžeme vidět v kinech na začátku roku 2013.

Holliday hraje na klavír, dříve se účastnila lekcí gymnastiky a taekwonda a byla také žákyní v The Madeley School of Dancing.


27.3.1988
Didsbury, Manchester, England, Velká Británie
Holliday Grainger csfd

Halo of StarsZvířataTell It to the BeesMoje sestřenice RachelTulipánová horečkaDo posledního dechuLady Chatterley's LoverPopelkaKlub výtržníkůAnna KareninaMiláčekNadějné vyhlídkyJana EyrováSkautská příručka pro chlapceZevláciDis/ConnectedThe Bad Mother's HandbookBáječná sedmičkaThe Illustrated MumSparkhouseThe Missing PostmanC.B. StrikeThe CapturePatrick MelrosePhilip K. Dick's Electric DreamsBonnie & ClydeBorgiové


Aktualizace osobnostního profilu Holliday Grainger: 27.3. 2024 02:09