Charlotte Riley 42 let


Charlotte, narozená 29. prosince 1981 pochází z Grindonu v Anglii. Chodila na soukromou střední školu Teeside High School, z níž se po ukončení dostala na Durham University, kde během let 2000-2003 vystudovala angličtinu. Hrála v několika divadelních představeních a muzikálech, a také navštěvovala londýnskou Academy of Music and Dramatic Arts v letech 2005-2007.

Její první velká role se jí naskytla v roce 2009 v televizním filmu BOUŘLIVÉ VÝŠINY, kde po boku Toma Hardyho ztvárnila postavu Cathy Earnshaw. Po dokončení tohoto filmu se s Hardym opět potkali při natáčení čtyřílného seriálu THE TAKE, kde museli zahrát velice drsnou scénu znásilnění. Charlotte v jednom rozhovoru řekla, že její předchozí známost s Tomem z Bouřlivých výšin jí pomohla tuto scénu zvládnout. Naposledy se na obrazovkách objevila v roce 2010 v epizodě SLEČNA MARPLOVÁ: ROZBITÉ ZRCADLO.

Charlotte momentálně žije v Londýně s Tomem Hardym, který ji požádal o ruku po roce známosti.


29.12.1981
England, Velká Británie
Charlotte Riley csfd

Swimming with MenKrál Charles III.Pád LondýnaV srdci mořeGrand StreetNa hraně zítřkaEntityEmily Brontëová: Bouřlivé výšinyŠpanělská chřipka: Zapomenutí padlíLekce neslušného chováníMédiumVánoční koledaTiskTrustGangy z BirminghamuDark HeartNepříteli nablízkuJonathan Strange & Mr. NorrellNa věky věkůThe TownFoylova válkaInspektor BanksSlečna MarplováÚlovek


Aktualizace osobnostního profilu Charlotte Riley: 30.10. 2023 14:41